Acil Virüs Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daedalus

Üye
    Konu Sahibi
Acil Virüs Yardım
arkadaşlar bilgisayarıma trojan virüs bulaşmış kasperskyi yükledim şimdi nası temizleyecem bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

daedalus

Üye
    Konu Sahibi
yok mu kimse arkadaşlar lütfen yardım edin bu trojanları nasıl silecem

requiemksk

Üye
kardesim makinana kaspersky ı yuklemissin.. daha ne..tabi hangi versiyonunu yukledin bilmiyorum ama kesperi yukledikten sonra netten bide update ini yaptiktan sonra makinani bi tarat,bulur büyük ihtimalle makinandaki trojanlari..yada oda olmadi ad aware vb programlarla problemin cozulur...

enigma

enigma

Üye
walla hocam ben şöyle yapıyorum arada bi: kafana göre 5-6 tane virüs programı yükle updatelerini yap sonra arattır ve gereksiz virüs programlarını sil. neden böyle yaptığıma gelince birinin bulduğunu öbürü bulamıyor bazıları bulduğunu silemiyor. sistemin eleden gidecek durumdaysa böyle yap bence 5-6 çeşit zararlı yazılım olduğu için her virüs programı hertürlü virüsü bulacak diye bir kaide yok. ben kafece olduğum için virüs programlarını çok denedim çok kafa yordum birde pcnin altından girip üstünden çıkanlar olunca kafayı yedim kalan aklımlada deepfreeze kurdum kurtuldum,şimdi rahatım:)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bazı virüslerde virüs programında kalıyor onun için virüs taramasından sonra yenisi ile değiştirmek gerek

slayer

Üye
-avast -Zone alarm pro -mic. antispyware -Adaware -spybot S&D
kur bunları bak keyfine...

soruna gelince sistemi tarat, gelenleri sil...

angelscafe

angelscafe

Üye
antispyware yükle derim forumda var ara

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Kardeş makinana kaspersky ı yükle takıl kafana göre ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt