Acil turkcell bootloader modu kapatmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaa099

Üye
    Konu Sahibi
Acil turkcell bootloader modu kapatmak
Acil turkcell bootloader modu kapatmak ben turkcell t10 almıştımda ufak bir sorunum var;
program ve oyun yüklemek için bağlamayı araştırdım birazcık neyse bi zahmet bağladık 1.0 fln sürücü dedi herkezde demesi lazım ki herkezde de diyormuş..
neyse;
şu an android yazısı var ve hala bu şekilde nasıl kapatıp normal olarak kullanabilirim bu acil sorunumu yanıtlarsan sevinirim.
 


aydınca_1

Üye
bende t10 almıştım bu moddan çıkmadı android yazısı çıktı telefon açılmıyor menüye gelmiyor hala

--------------- Ekleme ---------------

bootloader modundan telefonu çıkaramadım yani telefonu kapatıp yeniden açtıgımda androiid yazısı kalıyo menüye gelmiyor telefon ne yapmalıyım acil yardımlarınıızı bekliyorum
 
BODOLLU

BODOLLU

Üye
turkcelının cınde uretıpgetırdıgı bır model.. kampanya telefonlardan uzak durun .. kımse kımseye babasının hayrı ıcın o kadar beles ınternet ve dakıka vermez. turkcelın samsung e 250 getırdıgı zamanı hatırlıyorumda mıllet kapıs kapıs aldı. ustelık 1000 dakıka belestı . sonra ne mı oldu hepsı partladı cunku turkcel cınde urettırdıgı ve malıyetı ucuz telefonlardı.. bu sorunla ılgılı olarak ıse turkcell bayısıne gıdıp yardımcı olmalarını ısteyın. cın malı oldugundan dolayı yardımcı olacak bır kısı bulursunuz veya en azından o modelı bıraz bılgısı olan bır kısı bulursunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt