ACİL tlefon öneri hangısını alım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
ACİL tlefon öneri hangısını alım
arkadaslar telefon alcam aklımda 3 tel var ama secım yapamadım

galaxy s3
lg p880 4x hd
sony xperia S

hangısını almalıyım benım tv lcd led smart share felan var mesela telefondakı goruntuyu tv ekranına kablosuz gonderebılen bı telefon lazım... oyun cok oynarım bıde ...

galaxy s3 de dlna destegı var kablosuz allshare ıle lg televızyonuma gonderırırm. dıer modellerde varmı bılmıorum ama tavsıyenız varm

Türe

Türe

Üye
Galaxy S3

uguro

uguro

Üye
Allshare programını diğer telefonlarada kurup televizyonundan izleyebilirsin ancak o özellik çok kullanışlı bir yöntem değil eğer wi-fi üzerinden tv ye bağlanırsan görüntü yavaş aktarılıyor ve donmalar yaşanıyor kendim denedim ....
Tavsiyem Samsung S3 almalısın anroid sürümü en güncel olan o ve güncellenmeyede devam edicek ama sony ve Lg için bunu söyleyemem bunun yanında birçok artı yönü var diğerlerine göre örneğin kablosuz şarj özelliği özel hareket sensörler vs. o yüzden Samsung S3 diyorum
:oke:

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
s3 peki suan baktım paralel ıthalatla s3 le 1250 1300 arası paralel mı almalıyım yoksa 1400 1499 arası telpa basarı altındamı almalıyım bıde all share olayı vıdeolardan ızledım kadarykla donmalar olmuodu ..

son bı sorum daha var benım cep ınternetım var sınırsız onu s3 le mesela paylasabılırmıyım wifi yoluyla dıer teller benden ınternet albılırlermı mesela n8 de program sayesınde yapıodum bunu

- - - Eklendi - - -

??????????????????????????????????????

ByMadLy

Üye
s3 peki suan baktım paralel ıthalatla s3 le 1250 1300 arası paralel mı almalıyım yoksa 1400 1499 arası telpa basarı altındamı almalıyım bıde all share olayı vıdeolardan ızledım kadarykla donmalar olmuodu ..

son bı sorum daha var benım cep ınternetım var sınırsız onu s3 le mesela paylasabılırmıyım wifi yoluyla dıer teller benden ınternet albılırlermı mesela n8 de program sayesınde yapıodum bunu

- - - Eklendi - - -

??????????????????????????????????????

Bence de s3 almalısın.Telpa dan almaya özen göster bence.Alabilirler s3 te taşınabilir wi-fi alanı var.Kendin bir wireless noktası oluşturup buna şifre koyabilirsin.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Yalnız telpa garantili S3 ler 1.800 lira nerden alıcaksın bilmem ama telpa genpa basarı bunların satış magazalarında bile 1.700 - 1.800 arası

• Beğen
Tepkiler: lordufuk
llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
evet dısbrotor garantılılıler gercekten pahalı bıraz normal paralel ıthalat lar ucuz napcam bılmnıyorummm hafta sonu ındırım olurmu ki

lordufuk

lordufuk

Üye
Elbette s3 zaten genpa ve telpa garantili alırsa herhangi bir sorunda adamlar teli değiştiriyorlar :) ayrıca o 1300 1400 tlli s3lere bakma bile

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar s3 istanbul bilişimde 1379 tl ıthalatcı fırmada kendısıymıs aradım bole dedıler garantısıde 2 yıl kendılerı verıomus ne yapayım

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
arkadaslar s3 istanbul bilişimde 1379 tl ıthalatcı fırmada kendısıymıs aradım bole dedıler garantısıde 2 yıl kendılerı verıomus ne yapayım

Kardeş hiç bulaşma derim istanbul bilişimdeki 1379 lira olan cihaz PARALEL İTHALAT o cihaz arıza yapsa herhangi bir samsung servisinde yaptıramazsın aldıgın yere göndercen onlarda hangi ülkeden aldıysa oraya göndercek orda yapılcak ordan geri gelcek sana gelcek ohooo uzun iş yani sen bilirsin

-Emre

-Emre

Üye
s3 al mhl cihazıyla görüntüyü HDMI dan aktarabilirsin

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
incehesap.com da genpa garantılı 1550 tl odan alcam

slant1111

slant1111

Üye
xperia s nasıl arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt