Telefon Tavsiyesi ACil telefon alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
İkinci el olarak almayı düşünüyorsan ikinci el al lumiaların ikinci el fiyatları ucuz

ByKatre

ByKatre

Üye
yanlış düşünüyorsun kapalı kaynaktada açık kaynaktada bilgilerin ilk olarak kime gittiği belli androidde google gidiyor wp de ms ye gidiyor ve orada kalıyor ancak google bu bilgileri 3 parti kullanıcılara para karşılığı pazarlıyor bu sizin resimleriniz dahi olabiliyor, wp nokiada olan bir uygulama vardı nokia styrol tarzı bir şeydi dünya hartirası üzerinde çektiniz resimleri konum üzerine ekliyordu ve sadece sizin resimler gözüküyordu google buna benzer bir uygulama yapılmış ve bilgileri bir defa açtığınızda karşıdaki kişiler tüm resimlerinizi görebiliyormuş neyse fazla uzatmıyayım kapalı sistem bilgileri korumak için her zaman daha iyidir
ben google yı de tasvip etmiyorum açık kaynak kod sistem de tamamen özelleştirebilirsin yani sistemin google ile bağlantısını kesebilirsin, hem de eğer bu işin ehli iseniz linux alt yapısını anlatmama gerek yokbu arada google ile çalıştınız mi da resimleri pazarladığını söylüyorsunuz
Dostum seni küçük görme gibi bi düşüncem emin ol asla olmaz olamaz insanlar esittir. Beni ne kadar taniyosun ki benden bilgili oldugunu iddia ediyosun? Kapali kaynak konusun avantaji ve dezavantajlari var. Wp mağazası emin ol eskisi gibi değil ayrica en hizli gelişen işletim sistemi mobil platformda
Dostum Açıklamayı Arkadaşa Yaptım. Şu seviye de kimse linux ile yarışamaz. Her açıdan

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben google yı de tasvip etmiyorum açık kaynak kod sistem de tamamen özelleştirebilirsin yani sistemin google ile bağlantısını kesebilirsin, hem de eğer bu işin ehli iseniz linux alt yapısını anlatmama gerek yokbu arada google ile çalıştınız mi da resimleri pazarladığını söylüyorsunuz
Dostum Açıklamayı Arkadaşa Yaptım. Şu seviye de kimse linux ile yarışamaz. Her açıdan
Bir konuda yanlışınız var. Android linux değil Yarı Linuxtur . Gerçek linux mobil işletim sistemi Meego (N9) ve Mameo (N900) dur.
Şimdi ki halefi ise Sailfish'tir.

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
4MaGuS

4MaGuS

Üye

bir çok forum sitesinde haber yapıldı ben deneyip görmedim tabiki ama haberler o yönde idi arkadaşların dediği gibi android tam linux sayılmaz portlanmış hali megouda tam olarak sayılıyor mu bilmiyorum ama o sistem daha çok hoşuma gidiyor benim ve daha kullanışlı ve açık gibi geliyor her konuda ayarlamalar falan

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bir çok forum sitesinde haber yapıldı ben deneyip görmedim tabiki ama haberler o yönde idi arkadaşların dediği gibi android tam linux sayılmaz portlanmış hali megouda tam olarak sayılıyor mu bilmiyorum ama o sistem daha çok hoşuma gidiyor benim ve daha kullanışlı ve açık gibi geliyor her konuda ayarlamalar falan
Meego ve Mameo tam linuxtur. Tüm komutlar makine dilinde işlemciye gider. Androidte ise dalvik ve art sistemi ile makine diline çevrilir. Yani bir nevi sanal makine kullanıyorlar.

• Beğen

furkankaya559758

Üye
beklentilerim;

1- müzik ( sesi falan iyi çıksın o kadar zaten çok önemli değil)

2- internet ( hızlı olsun film falan izliyim açıyım indiriyim o kadar bu çok önemli )

3- kamera ( iyi çeksin ön olsun arka olsun )

4- oyun ( oyunlarda kasmamalı fazla ısınmamalı )

5- stabile ( menüde vb. kasma olmasın telefonda hızlı olsun )yada arkadaşlar biraz bekleyip lumia 735 alsam iyi mi olur ama o zmaan alma fırsatım olamaz :(lumia 920 mi 925 mi ? :)
Tam olarak Lumia 925'i anlatmışsın.

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221 ve oznkrts
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Benden alinti yapildigi için cevap verdim. Kusura bakma.

devilucifer85

Üye
Asus zenfone 5

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
Bir konuda yanlışınız var. Android linux değil Yarı Linuxtur . Gerçek linux mobil işletim sistemi Meego (N9) ve Mameo (N900) dur.
Şimdi ki halefi ise Sailfish'tir.
Yarı Linux Olması Bir Şeyi Değiştirmez. Kökü Linux Tur Her Şeyi Root Yapar. Linux Komutları Android Platformunda da Geçerlidir. Bende MeeGo Yu Daha Çok Severim. Belki De MeeGo Nun Yayılmasını Istemediler. Belli Güçlerin Elinde. Milleti Kapalı Kaynağa Bağımlı Kıldılar.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt