byAndroid
Üye
Uygulama yonunden pisman olabilirsin ama stabillki ve hiz tatmin edici cok guzelbilmiyorum işte burada lumia kulanan var mı![]()
Uygulama yonunden pisman olabilirsin ama stabillki ve hiz tatmin edici cok guzelbilmiyorum işte burada lumia kulanan var mı![]()
Rica ederim,hepsiburada.com da şu anda 799 TLBu arada wp de uygulama eksikliği çok fazla bunu iyice düşün ondan sonra kararını vertmm saol babam tmm derse alıcam))))))))))9999
iyi ve kötü yönlerini sayar mısın ve değiştirmek istiyor musun
evt biliyorum bnm için sıkıntı değilRica ederim,hepsiburada.com da şu anda 799 TLBu arada wp de uygulama eksikliği çok fazla bunu iyice düşün ondan sonra kararını ver
ben nerden alıyım lumia mı
925 bimeks de 900 tl iyimi sizce :?Iyi Yönleri çok iyi bi kamera yogun kullanımda bir buçuk gün giden batarya ekran kalitesi tasarım ve performans olarak sıralayabilirim Donanım olarak her hangi bi olumsuz durum yok ama yazılım olarak var şöyleki mesela cihazın 4k video Slow moshion gibi Özellikleri OLMASINA rağmen yazılımsal olarak denim güncellemesinden sonra gelecek daha bi kaç yazılım sıkıntısı daha var ama bunlar tüm wp telefonlar için geçerli bu cihazı kapsamaztmm saol babam tmm derse alıcam))))))))))9999
iyi ve kötü yönlerini sayar mısın ve değiştirmek istiyor musun

ben çok önemli bir şeyi unuttum bu lumia 925 32 gb bana yeter mi zaten bence 10 gb güncellemeler falanIyi Yönleri çok iyi bi kamera yogun kullanımda bir buçuk gün giden batarya ekran kalitesi tasarım ve performans olarak sıralayabilirim Donanım olarak her hangi bi olumsuz durum yok ama yazılım olarak var şöyleki mesela cihazın 4k video Slow moshion gibi Özellikleri OLMASINA rağmen yazılımsal olarak denim güncellemesinden sonra gelecek daha bi kaç yazılım sıkıntısı daha var ama bunlar tüm wp telefonlar için geçerli bu cihazı kapsamaz![]()
10 gb haha o androidde bile olmazben çok önemli bir şeyi unuttum bu lumia 925 32 gb bana yeter mi zaten bence 10 gb güncellemeler falan
1.5 -2 gb alıyor 32 gb de onedrive Fotoğraflar için yer veriyo 16 gb de yeter benceben yine garanti 32 gb alıyım10 gb haha o androidde bile olmaz1.5 -2 gb alıyor 32 gb de onedrive Fotoğraflar için yer veriyo 16 gb de yeter bence
dua edin ya İNŞALLAH alırım
Çoookkk istiyorumWp kullanan arkadaslar lutfen arkadadi bilgilendirsinHala Almadıysan Androide Olan Ön Yargını Kır. Çünkü Windows Kapalı Kaynak Anlatamayacağım Kadar Fark Ediyor. Hem WP YE Ekstra Market Harici Uygulama Zor Diyorlar. Veya Arkadaşların Google Playe Veya App Stora Gelen Oyunları Oynarken Onları Seyredebilirsin. Örnek Subway Surfers. Zenfone 5 Kesinlikle Ve Şiddetle Tavsiyem.
Dostum Beni Bu Kadar Küçük Görmene Gerek Yok Emin Ol Telefonlar Hakkında Senden Daha Iyi Bilgim Var O Mesajda En Can Alıcı Yer Kapalı Kaynak Kısmı. Siz Daha Boş Yere Uğraşın. Adamlar Her Alandan Mahkum Etmişler Bizi. Kapalı Kaynakta Bilgilerin Nereye Gittiği Belli Değil Dostum. Iyi Düşün.Wp kullanan arkadaslar lutfen arkadadi bilgilendirsin
günde bir kaç kez oluyor. Akşama kadar günaha giriyor
. Mağazada bakkal kadar çeşit yok
android olsun gerisini boşver. Discovery al o paraya, ben 2 tane aldım canavar gibi. Para eklersen 2. El temiz note2 veya samsung türevi bişey al. Bak arkadaş yanımda gene amk gazetesi okuyor 
yanlış düşünüyorsun kapalı kaynaktada açık kaynaktada bilgilerin ilk olarak kime gittiği belli androidde google gidiyor wp de ms ye gidiyor ve orada kalıyor ancak google bu bilgileri 3 parti kullanıcılara para karşılığı pazarlıyor bu sizin resimleriniz dahi olabiliyor, wp nokiada olan bir uygulama vardı nokia styrol tarzı bir şeydi dünya hartirası üzerinde çektiniz resimleri konum üzerine ekliyordu ve sadece sizin resimler gözüküyordu google buna benzer bir uygulama yapılmış ve bilgileri bir defa açtığınızda karşıdaki kişiler tüm resimlerinizi görebiliyormuş neyse fazla uzatmıyayım kapalı sistem bilgileri korumak için her zaman daha iyidirDostum Beni Bu Kadar Küçük Görmene Gerek Yok Emin Ol Telefonlar Hakkında Senden Daha Iyi Bilgim Var O Mesajda En Can Alıcı Yer Kapalı Kaynak Kısmı. Siz Daha Boş Yere Uğraşın. Adamlar Her Alandan Mahkum Etmişler Bizi. Kapalı Kaynakta Bilgilerin Nereye Gittiği Belli Değil Dostum. Iyi Düşün.
modern combat ,mass effect ve asphalt yeter miEğer fazla oyun yüklemezsen yeter bence![]()

Dostum seni küçük görme gibi bi düşüncem emin ol asla olmaz olamaz insanlar esittir. Beni ne kadar taniyosun ki benden bilgili oldugunu iddia ediyosun? Kapali kaynak konusun avantaji ve dezavantajlari var. Wp mağazası emin ol eskisi gibi değil ayrica en hizli gelişen işletim sistemi mobil platformdaDostum Beni Bu Kadar Küçük Görmene Gerek Yok Emin Ol Telefonlar Hakkında Senden Daha Iyi Bilgim Var O Mesajda En Can Alıcı Yer Kapalı Kaynak Kısmı. Siz Daha Boş Yere Uğraşın. Adamlar Her Alandan Mahkum Etmişler Bizi. Kapalı Kaynakta Bilgilerin Nereye Gittiği Belli Değil Dostum. Iyi Düşün.