Telefon Tavsiyesi ACil telefon alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
ACil telefon alıyorum
selam arkadaşlar öncelikle bayramınız kutlu olsun. :) ben değum günümde bi telefon alıcamda sizce ne almalıyım lumia istiyorum sizce pişman olurmuyum ve alırsam max fiyat 800 ne almalıyım bu salı alıcam bayramın son günü 7 ekim :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
telefondan beklentilerin neler ise onu karşılayanı alacaksın :oke:

ErenMSC

Üye
L 925

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
beklentilerim;

1- müzik ( sesi falan iyi çıksın o kadar zaten çok önemli değil)

2- internet ( hızlı olsun film falan izliyim açıyım indiriyim o kadar bu çok önemli )

3- kamera ( iyi çeksin ön olsun arka olsun )

4- oyun ( oyunlarda kasmamalı fazla ısınmamalı )

5- stabile ( menüde vb. kasma olmasın telefonda hızlı olsun )yada arkadaşlar biraz bekleyip lumia 735 alsam iyi mi olur ama o zmaan alma fırsatım olamaz :(lumia 920 mi 925 mi ? :)

The Pierre

The Pierre

Üye
800₺ ye ne istedin öyle :D
1-
Kulaklıkla halledersin olmazsa her lumia o kadar iyi ses vermiyor
2-
820'ye kadar 4G yok zaten destekte yok internet hızı bölgeden şebekeye göre değişir.
3-
820'ye kadar iyi kamera yok hata 820'de iyi değil iyisi 920'den başlıyor.
4-
Çoğu Lumia kasmaz ama 1 Gb ram sınırlı oyun oynayacaksan Gta vs. 930-1520 alacaksın
5-
Hepsi stabil

Kısaca Lumia bile olsa bu istekleri 800₺ ile karşılayamazsın.

The Pierre

The Pierre

Üye
920 tabiki 925 de olur ama 920 seçerdim ben ha 925 hafif daha iyi donanım ama 920 sağlamlığı falan ben alacak olsam ikisinden birini 920 alırdım

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
800₺ ye ne istedin öyle :D
1-
Kulaklıkla halledersin olmazsa her lumia o kadar iyi ses vermiyor
2-
820'ye kadar 4G yok zaten destekte yok internet hızı bölgeden şebekeye göre değişir.
3-
820'ye kadar iyi kamera yok hata 820'de iyi değil iyisi 920'den başlıyor.
4-
Çoğu Lumia kasmaz ama 1 Gb ram sınırlı oyun oynayacaksan Gta vs. 930-1520 alacaksın
5-
Hepsi stabil

Kısaca Lumia bile olsa bu istekleri 800₺ ile karşılayamazsın.
oda doğru o zaman 1000 tl karşılar mı bi lumia 925 alsamlumia 925 bimeks de 899 tl yani 900 tl :)

The Pierre

The Pierre

Üye
925 karşılar ha ben 920 mi 925 mi dersen 920 derim karar senin

The Pierre

The Pierre

Üye
Hepsiburadaya gir çoğu lumia yarı fiyatıydı eğer hala aynıysa

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221
The Pierre

The Pierre

Üye
Neden 920?
Neden Iphone 6 ile 925 değilde 920 karşılaştırıldı?
Neden sağlamlık testlerinde 920'nin 12 ton ağırlık kaldırma sonuçları çıktıda 925'in ki çıkmadı?

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Neden 920?
Neden sağlamlık testlerinde 920'nin 12 ton ağırlık kaldırma sonuçları çıktıda 925'in ki çıkmadı?
hmm merak ettim link atarmısın ve birde galiba 925 in kamerası daha iyi diyorlar 6. lens eklenmiş ve ağırlığı düşürülmüş

The Pierre

The Pierre

Üye
Ok bekle biraz sana tam fikrimi yazayım

ErenMSC

Üye
920 kaba alırsan pişman olabilirsin 925 almadım diye

The Pierre

The Pierre

Üye
Bak lumia 920'nin 24 ton ağırlık kaldırma haberi

• Beğen
The Pierre

The Pierre

Üye
Lumia 920 karşılaştırması

• Beğen
oznkrts

oznkrts

Üye
Neden 920?
920 Nokia'nın çıkardığı ilk telefonlardan oldugu için bir çok telefonla karşılaştırıyor
Lumianın her modelide sağlamdır ama üstelik zaten arkadaşın telefonun üstüne 12 ton yükleme gibi bi şansı yok uçak geçmicek sonuçta :) sonuç olarak bence 925 tasarım ve ekran kalitesi olarak çok daha iyi bi cihaz ama ikiside pişman etmez

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
adam haklı beyler :) bilmm ama keğıt üzerinde 925 :( arada kaldımm

hitafnalsa

Üye
Bak lumia 920'nin 24 ton ağırlık kaldırma haberi

24 tonluk ağırlığı kaldırmak için uygun bir vinç kullanmak daha mantıklı olur gibi. Ha ille de telefon olsun diyorsan 3310 daha uygun fiyatlı bir seçim olabilir ;)

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
oznkrts

oznkrts

Üye
adam haklı beyler :) bilmm ama keğıt üzerinde 925 :( arada kaldımm

kağıt üzerinde ikiside aynı sadece biri ıps ekran digeri oled ekran ve biri digerinden daha ince ama tasarım olarak 925 çok daha güzel hele siyah rengi
24 tonluk ağırlığı kaldırmak için uygun bir vinç kullanmak daha mantıklı olur gibi. Ha ille de telefon olsun diyorsan 3310 daha uygun fiyatlı bir seçim olabilir ;)
Bizim eski Türk adetleri yokmu telefonun üstünden 50 kilo bile geçmicek ama gel gör ki 24 tona dayanıklı cihazlar arıyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa

Üst Alt