Tuba Üye -YARINIYOK-' Alıntı: bana acil msn programı lazım levent ama çok acil Genişletmek için tıkla ... bulalım hemen Nadide İntifada' Alıntı: hemen Bulalım acilmiş Önce telefonu yatırın nefes almasını sağlayın modeli neydi hemen müdahale edelim hemşire nerdesin hastayı kaybediyoruz acil kan bulunması lazım tv ye radyolara haber verin 0- negatif 2 ünite lazım Genişletmek için tıkla ... geldim ben -YARINIYOK-' Alıntı: bak sen ya dalga da geçermiş Genişletmek için tıkla ... yoo çok ciddiyiz İntifada' Alıntı: olurmu dalga geçmiyoruz bir nevi 112 Yaptıgı işi Yapmaya çalışıyoruz burda Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: bana acil msn programı lazım levent ama çok acil Genişletmek için tıkla ... bulalım hemen Nadide İntifada' Alıntı: hemen Bulalım acilmiş Önce telefonu yatırın nefes almasını sağlayın modeli neydi hemen müdahale edelim hemşire nerdesin hastayı kaybediyoruz acil kan bulunması lazım tv ye radyolara haber verin 0- negatif 2 ünite lazım Genişletmek için tıkla ... geldim ben -YARINIYOK-' Alıntı: bak sen ya dalga da geçermiş Genişletmek için tıkla ... yoo çok ciddiyiz İntifada' Alıntı: olurmu dalga geçmiyoruz bir nevi 112 Yaptıgı işi Yapmaya çalışıyoruz burda Genişletmek için tıkla ...
Dafny Üye maxirabit' Alıntı: Aradığını hemen bulmak istiyodur ondan. Genişletmek için tıkla ... aynen