ACİL!!!sizce 750 tlye kadar hangi akıllı telefon alınmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eneke

Üye
    Konu Sahibi
ACİL!!!sizce 750 tlye kadar hangi akıllı telefon alınmalı?
arkadaşlar telefonda aradığım özellikler geniş dokunmatik ekran olmalı en az 3.5'' birçok video formatını desteklemeli ekran kalitesi önemli her yerde film izleyebilmeliyim kamera kalitesi hd video kaydı yapması ve biraz kaliteli foto çekmesi yeterli olur uygulama ve oyun konusunda çok seçenek olmalı wawe 2 bu özelliklere en yakın telefon ama bada işletim sistemine sahip bu yüzden uygulama ve oyun sıkıntısı çekerim diye korkuyorum ona yakın özellik ve fiyatlarda şarjı çabuk tükenmeyen hangi android telefonları tavsiye edersiniz...fikirleriniz için şimdiden teşekkürler ....

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
huawei ideos x5 alabilirsin 569 tl

nonamex

Üye
800 un ustune cikabilirseniz LG Optimus Black ihtiyaclarinizi tam karsiliyor.

eneke

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 alabilirsin 569 tl
ideos x5 akıllıca bir seçim peki bu telin dezavantajları neler hd video kaydı varmı flash açık video çekebilirmiyim android olduğu için uygulama sıkıntısı yok teknik servis ve dayanıklılık açısından nasıl kullanan biri cevaplasın lütfen kafama yatmıyo değil bu telefon biraz ayrıntı verebilir misiniz

diğer forumlarda bu telefon için pek iç açıcı şeyler söylenmemiş gece foto çekimlerinde flshla bile yetersiz deniyo ve baska eksikliklerden daha bahsedilmiş kullananlar pek memnun değil gibi wave 2 alsam bada da uygulama sıkıntısı çekmiceğimi bilsem hiç düşünmezdim ama androidle kıyaslayamıyorum bile

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
ben kullanıyorum.servis kvk olduğu için hiçbir sorun yaşamazsın.kasası gayet sağlam hd video kaydı var.flashlı video çekersin.gece video çekmeyi düşünüyorsan 1000 tl üstü cihazlara bakman lazım.yoksa hiçbir tel. Gereksinimini karşılamaz.

eneke

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum.servis kvk olduğu için hiçbir sorun yaşamazsın.kasası gayet sağlam hd video kaydı var.flashlı video çekersin.gece video çekmeyi düşünüyorsan 1000 tl üstü cihazlara bakman lazım.yoksa hiçbir tel. Gereksinimini karşılamaz.
yasadığın herhangi bir sorun var mı genel olarak iyi bir telefon diyorsan ciddi ciddi bugün gidip bakıcam ...fikirlerin için saol

----------Eklendi @ 13:15:10 ---------- Yazıldı @ 13:12:55 ----------

arkadaşlar peki bu tarj cihazların faturalı ve garantisi devam eden ikinci elleri sizce alınabilir mi yoksa sorun çıkartırmı

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
yasadığın herhangi bir sorun var mı genel olarak iyi bir telefon diyorsan ciddi ciddi bugün gidip bakıcam ...fikirlerin için saol----------Eklendi @ 13:15:10 ---------- Yazıldı @ 13:12:55 ----------arkadaşlar peki bu tarj cihazların faturalı ve garantisi devam eden ikinci elleri sizce alınabilir mi yoksa sorun çıkartırmı
10 gündür Kesinlikle sorun yok.ikinci elide nerdeyse sıfır kadar fiyatı 400-500 arası

----------Eklendi @ 13:22:38 ---------- Yazıldı @ 13:22:17 ----------

Tüm özellikleri çok iyi

eneke

Üye
    Konu Sahibi
10 gündür Kesinlikle sorun yok.ikinci elide nerdeyse sıfır kadar fiyatı 400-500 arası

----------Eklendi @ 13:22:38 ---------- Yazıldı @ 13:22:17 ----------

Tüm özellikleri çok iyi
peki sence lg optimus black almaya değer mi ikinci el 700 750 falan bildiğim kadaryla sıfırlar 1000 lira sanırım

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
ikinci el alıcaksan değmez ama sıfır alıcaksan tabiki değer.

eneke

Üye
    Konu Sahibi
sıfır alabilecek durumda değilm açıkcası çıkabileceğim en yüksek miktar 700-750 o parayla sıfır optimus black gelmiyo ikinci elde ne gibi sıkıntılar çıkabilir garantisi devam eden cihazlarda

umut681

umut681

Üye
samsung wave 2 :oke:hangi tür uygulamalara ihityaç duyacağına bağlı.ıvır zıvır şeylere merakın varsa alma.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Wave 2

Elektr0

Elektr0

Üye
az biraz daha koyy şu paranın üstüne LG optimus black al... yok koyamıyorsan Samsung galaxy ACE...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt