Acil satılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dpelin

Üye
    Konu Sahibi
Acil satılık
samsung m5650 lindy 2,5 aylık telefondur.teknosadan aldım. garantili çiziksiz faturalı tüm aparatları var.siyahtır. acil bir durumdan dolayı satıyorum temmuz ayında 495 liraya aldım .350 liraya satıyorum ...:evet:

--------------- Ekleme ---------------

yazmayı unutmuşum 0507 760 5335 numara bu.sadece ilgilenenler arasın yoksa şikayet edileceklerdir.teşekkürler

300 tl ye düşürdüm telefonu ilginize sunarım....

dpelin

Üye
    Konu Sahibi
daha önce ilan verdiğim gibi samsung M5650 LİNDY tüm aparatları tam kutulu garantili faturalı (çok fazla özelliğe sahip xpres müsic,wifi,3.2 megapixel,müzik tanıma,gprs,dokunmatik ekran gibi) İnternet sitelerindende görebilirsiniz.....2,5 aylık telefondur hiç bir çiziği yoktur çok temiz kullanıldı.hediye geldiği için satıyorum 300 tl ye düşürdüm araştırın isterseniz piyasa fiyatının çok altında. ilgilenenler arasın 0507 760 5335

dpelin

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce ilan verdiğim gibi samsung M5650 LİNDY (internet sitelerinden özelliklerini bulabilirsiniz uzun uzun yamaya gerek yok)çok fazla özelliğe ve kolay kullanıma sahip.dokunmatik ekran wifi 3.2 mp gibi.....ayrıca şarjı süper doldurunca 3-4 gün gidiyo. garantili 2,5 aylık garantili,faturalı, kutulu,tüm aparatları tam,çiziksiz çok temiz kullanıldı.350'den 300e düşürdüm

ulaşabileceğiniz tel : 0507 760 5335

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Aynı ilanı tekrar tekrar açmayınız. İlanları birşeltirdim. Aksi halde devam ederseniz ilanlar yayından kaldırılacaktır...

dpelin

Üye
    Konu Sahibi
telefon başka yollarla satılmıştır..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Kapatıldı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt