acil satılık ps3

Sponsorlu Bağlantılar

6680

6680

Üye
    Konu Sahibi
acil satılık ps3
satılık ps 3 20 gb tertemız 3 defa oynadım +2 oyun call of duty ve fear iki oyuda orjinal
sadece oyunları 280'a aldım toplam 450 ytl ye satıyorum izmirden olursa elden verırım makına saglam ve orjınal kayıtlı hıc bır sorunu yok para ıhtıyacından satıyorum ve bıldıgınız gıbı lcd tv ıstıyor bende de lcd yok.

mbemurat

mbemurat

Üye
cihaz garantilimi

6680

6680

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım cıhaz saglam garantılı ama garantı belgelerını kaybet tım aldıgım yer belli sen ıst. ben ızmırde emrah elektronık ten aldım karsıyakadan bılen bır ızmırlıye sora bılırsın .

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım cıhaz saglam garantılı ama garantı belgelerını kaybet tım aldıgım yer belli sen ıst. ben ızmırde emrah elektronık ten aldım karsıyakadan bılen bır ızmırlıye sora bılırsın .

300

Üye
ö.m. attım

freewalker

Üye
dostum ben talibim izmirdeyim özel mesajdan msn veriorum konuşalım ;)

freewalker

Üye
dostum bide bişi sölücem lcd'de çalışıo derken kastın neydi anlamadım açıkçası çünkü ps3 her tv'de çalışıo bildiğim kadarıyla ve sen 3 kere oynadım demişsin lcd'de mi oynadın ya da normal tv'de çalışmadını denedinmi ??:S

EageN

EageN

Üye
arkadaş NTSC olduğunu söylemek ismis galiba LCD tv ntsc destekliyor fakat tüplü televizyonlar pal olarak calıstıgı icin desteklemez

Atakan

Atakan

Üye
bende zaten var keşke bekleseymişim o kada para verdim:(

pashapas

Üye
satılmadıysa alayım hemen arkadaşım .

snayk2

Üye
mrb. kardeş balıesirden mustafa ben msn yada tel no verebilirsen görüşelim seninle.ps3 için. ciddi alıcıyım ok.bekliyorum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dostum ilan açılalı 8 ay olmuş, bugüne kalmamıştır herhalde. :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt