acil satılık n93

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cundi21

Üye
    Konu Sahibi
acil satılık n93
ben telefonumdan gerçekten çok memnunum fakat peygamber efendimiz hazreti muhammed aleyhi selatu ve selam bir hadisi şeriflerinde şöyle buyurmustur "sizden biriniz kendisi için istediğini kardeşi için de istemedikçe iman etmiş olmaz ve iman etmedikçe de cennete giremez" ve ben karşılığında nakit para istemiyorum Mustazaflar ile Dayanışma Derneğinin hesap numarasına yatırılmış 500 tl makbuzu olursa yine telefonumu veriyorum ve ben bunu buraya yazarken böyle samimi bir olayı böylesine çarpıtacağınızı hiç beklemiyordum

parasını filistine göndermek üzere acilen n93 ü satıyorum alacak olan arasın 05384626926
telefon çok temiz 23 tane N-GAGE oyunu ve daha birçok oyun ve program hepside fll fiyat 500 TL

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Emperyalist düşüncelerle satamazsın bu telefonu ben ilk okuyuşta bunu anladım

cundi21

Üye
    Konu Sahibi
pardoon
anlamadım

lazyboy

lazyboy

Üye
o telefonun fiyatını 200 ytl ye bile ceksen zor satarsın........

ciko6189

ciko6189

Üye
cudi sen galiba milleti kekliyon he:pro:

cundi21

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonumdan gerçekten çok memnunum fakat peygamber efendimiz hazreti muhammed aleyhi selatu ve selam bir hadisi şeriflerinde şöyle buyurmustur "sizden biriniz kendisi için istediğini kardeşi için de istemedikçe iman etmiş olmaz ve iman etmedikçe de cennete giremez" ve ben karşılığında nakit para istemiyorum Mustazaflar ile Dayanışma Derneğinin hesap numarasına yatırılmış 500 tl makbuzu olursa yine telefonumu veriyorum ve ben bunu buraya yazarken böyle samimi bir olayı böylesine çarpıtacağınızı hiç beklemiyordum

lovestar

lovestar

Üye
Kişinin niyetinin iç yüzünü yalnız Allah bilir.inşallah niyetinde ve amacında sabit olursun.sağolasın.

lazyboy

lazyboy

Üye
tabi allah bilir o ayrı mesele ama bu paraya asla sastamaz 4430 ytl ye arkadas 8 aylık n95 aldı ya:nono:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
doğru diyolar bu fiyata imkansız

fullint61

fullint61

Üye
kardeş telin resimlerini fln koysana çizik kırık var mı bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt