ACİL SATILIK Htc sensation xe beyaz ics 4.0.3 yüklü fiyat= 850 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tutankamon09

Üye
    Konu Sahibi
ACİL SATILIK Htc sensation xe beyaz ics 4.0.3 yüklü fiyat= 850 tl
Merhaba beyler 4 aylık beyaz sensation xe var yurt dışı cihazıdır kendi pasaportuma kayıt ettirdim. Telefonu alalı daha 4 ay oldu çiziksiz sıfırdan farkı yoktur satmayı istememin sebebi ise cihaz modeli yükselteceğim Samsung S3 alacağım istediğim fiyat ise 850 TL az da olsa pazarlık payı vardır. ilgilenen olursa benimle irtibata geçebilir ö m atabilir

------EKLENDİ-----
Bu arada unutmuşum Hiç kullanmadığım sıfır durumda olan Çin mallarıla karıştırmayalım içindeki bataryayla aynı orjinallikte olan HTC sensation XE bataryasınıda hediye olarak vereceğim. Bu batarya pazarlıksız fiyatta hediyedir :)

İncİnat

İncİnat

Üye
sensation xe nin beyazı var mıydı :hmmm

tutankamon09

Üye
    Konu Sahibi
evet var arka kapak beyazdır. internette aratırsan görsellerini bulabilirsin (: bu arada bana ulaşmak isteyenler 5535908251

KayraBey

KayraBey

Üye
Pazarlık ile 850 olsa iyi fiyat

tutankamon09

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bataryayı da ekledim 65TL lik orijinal bataryayı da hediye olarak vereceğim. içinde de 8GBlık hafıza kartıyla

emreshengul

Üye
Hocam şehir neresi

tutankamon09

Üye
    Konu Sahibi
hocam şehir istanbul fakat her yere kargo ile gönderebilirim cihazı görmek isteyene msn den gösterebilirim bu arada yeni bir bilgi htc ile yaptığım görüşme de cihazın 2 yıl kvk garantisinin olduğunu söyledi

- - - Eklendi - - -

güncel

tutankamon09

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba beyler konu günceldir. Hediyeleri ile birlikte satış fiyatı 850 tl ve dediğim gibi cihazın 2 yıl kvk garantisinin olduğunu da belirtirim

tutankamon09

Üye
    Konu Sahibi
fiyat 800 son

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...