Acil samsung i8510 <<<<

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SerKanTTK

SerKanTTK

Üye
    Konu Sahibi
Acil samsung i8510 <<<<
S.a. arkadaslar. samsung i8510 telefonun destekledigi yani telefonda hangi formatta videolari izleyebilirim. ben mp4 yada 3g yapiyorum total video vconverterle ses cok boguk cikiyor videoda sorun yok goruntude ama ses sanki sesiyle oynamislar gibi hic anlasilmiyor sesler.. bilincli oynar ya insan birine dalga gecmek icin sanirim desteklemiyor.

bana nasil yapacagimi ve program varsa destek verirmisiniz hangi formatta destek ? mp4 formatındada ayni sorun var

acil cvp bekliyorum cozumlerinizi lutfen.. 1 video var yapamazsam kiz arkadasim beni yanlis anlayacak bilerek ses degistirdin diyor.. :D :/ :D

rasid96

rasid96

Üye
telefon hakkında bilgim yok ama tvc'nin hangi sürümünü denedin?

SerKanTTK

SerKanTTK

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorumki anlamiyorum rica etsem varsa bana surumu verirmisiniz hani 15 gunde bitmeyen ?

nasil yukleyecegimide 1 zahmet rica ediyorum deli olacam abimde yok ondan baska anlayan yok lutfen abi

rasid96

rasid96

Üye
özel mesaj yetkim açılmadı henüz ve forumda illegal paylaşım yasak bu nedenle link yollayamam,

google'dan tvc'nin son sürümlerine bakabilirsin, eski sürümlerde kalite düşüyodu yenisinde çözdüler diye biliyorum ben :)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
desteklediği formatlar yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt