Acil Samsung Galaxy W

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolshays

Üye
    Konu Sahibi
Acil Samsung Galaxy W
Arkadaşlar orijinal 2.3.6 roma dönerken romu yüklediğim halde telefon sürekli açılıp kapanıyor Galaxy W yazısı çıktıktan sonra ne yapmam gerekli

odinle tekrardan yazilim at düzelir

bolshays

Üye
    Konu Sahibi
YA ben ICS kullanıyordum ama istediğim kadar deniyim telefon açılıp kapanıyor kendi kendine

Berk E.

Üye
Download moduna alın (Ses Kısma+Orta Tuş+Güç Tuşu) ve Odin ile CWM Recovery yükleyip 2 adet wipe leri yapın.

-Emre

Üye
Kerim sen çozdun mu bellek sorununu?

Kerim.

Üye
Kerim sen çozdun mu bellek sorununu?

telefonu depolamada baglamiyorum.kiese bagliyorum.(hicbir islem yapmadan direk usb kabloyu tele bagliyorum).kiese baglayinca direk dosyalar cikiyor zaten.orda hafizayi dogru bir sekilde gosteriyor.

-Emre

Üye
telefonu depolamada baglamiyorum.kiese bagliyorum.(hicbir islem yapmadan direk usb kabloyu tele bagliyorum).kiese baglayinca direk dosyalar cikiyor zaten.orda hafizayi dogru bir sekilde gosteriyor.

Beraber yükleyelim o zaman )

Kerim.

Üye
Hangi rom iyiyse indroid remICS de olabilir .

Hangisi iyi ki? cm9 cok uyuz gibi geldi bana.videosunu izledim.uygulamalara falan gec giriyor baya.birde sayfa gecislerinde kasarak gibi geciyor.indroid nasil acaba birde ehdxroix mi ne oyle bir sey vardi

-Emre

Üye
Hangisi iyi ki? cm9 cok uyuz gibi geldi bana.videosunu izledim.uygulamalara falan gec giriyor baya.birde sayfa gecislerinde kasarak gibi geciyor.indroid nasil acaba birde ehdxroix mi ne oyle bir sey vardi

Ehndroix ti heralde pcye gecince bi anket hazirlarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...