Acil rom sorun!!!( video ekli)

Sponsorlu Bağlantılar

mtu80

mtu80

Üye
    Konu Sahibi
Acil rom sorun!!!( video ekli)
Arkadaşlar cyonogenmod romunu yükledim böyle old sesler geliyor ama görüntü böyle acil yardım edin lütfen
video da çektim
[video=youtube;41y7DrQ5Z8w]http://www.youtube.com/watch?v=41y7DrQ5Z8w&feature=youtu.be[/video]

yunus486

yunus486

Üye
arkadaşım şimdi ya stock roma dönüp tekrar bu romu yükle yada başka bir rom yükle ama rom yüklemeden önce temizliği yap roma göre değişir sırası felan terar kur bakalım düzelmesi lazım

mtu80

mtu80

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım şimdi ya stock roma dönüp tekrar bu romu yükle yada başka bir rom yükle ama rom yüklemeden önce temizliği yap roma göre değişir sırası felan terar kur bakalım düzelmesi lazım

Stock roma donup tekrar denedim olmadi bende baska rom denedim ama cyanogenrom un tum romlarinda boyle olutor su an stoxk roma tekrar dondum oyle kullaniyorum benim bu menunun arkasina resim koyma ihtimalim varmi launcherda olur ama ana ekran ayni kalsin istiyorum bi onerin varmi zaten o yuzden rom atmaya calisiyorum siyah menuden nefret ediyorum s2ninki gibi olsa

yunus486

yunus486

Üye
şimdi ilk olarak nova launcherı yüle sonra nova ayarları-uygulama menüsü orda arka plan saydamlığı var onu arttır istediğin gibi ve menüye gir bak tel menü tuşuna basınca nova launcherı seç her zaman olarak sonrada istediğin gibi ayarla kolay gelsin sorun olursa bildiğim kadar ıyla yardım ederim

mtu80

mtu80

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ilk olarak nova launcherı yüle sonra nova ayarları-uygulama menüsü orda arka plan saydamlığı var onu arttır istediğin gibi ve menüye gir bak tel menü tuşuna basınca nova launcherı seç her zaman olarak sonrada istediğin gibi ayarla kolay gelsin sorun olursa bildiğim kadar ıyla yardım ederim

Yardimlaeindan dolayi tesekkurler iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

Yardimlaeindan dolayi tesekkurler iyi forumlar

Üst Alt