Alınık Acil nokia n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kayserMF

kayserMF

Üye
    Konu Sahibi
Acil nokia n8
Ikinci el 200tl üst limit

warsofwon

warsofwon

Üye
nokia 603 ?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
wala bende çok temiz ve sadece kamera tuşunda bi sorun var fiyat 350 tl ve pazarlık filan bana göre deil. Tuştaki arızayı da çözemedim bastığımda kamera açılıyo ama fotoğraf çekemiyorum. Sadece kullanımdan kaynaklı ve siyah oldugundan renk soyulması var onun dışında görsel bir sorunu yok. Düşünürsen 05446043339 mesaj atabilirsin.

saldıray8

saldıray8

Üye
bende var full kutulu faturalı baş savcı üzerine kayıtlı sağlam 1 yıldan fazla garantisi devam etmekte çizik soyuLma hiç birşey yok 10 üzerinden 10 sistemde hiç bir aksilik sorun yok herseyi orjinal üzerinde birçok kılıf silikon deri kapaklı ve kablosuz Kulaklık USB kulaklık 3.5 mm altın kaplamatelli kulaklık orjinal ürünleri şarj makinası 1 sınıf orjinal ekran jelatin ve bilirsin arka jelatin durmakta HDMI kendi kablosu tv altın kaplama ara kablo filmlerini izleyebilirsiniz benim tv hd değil dersen kulaklık yerine takılan 45 tl değerinde ses ve görüntü kablosu da üzerinde zaten veriyorum usb flash başlayabilirsiniz klavye mouse başlayabilirsiniz tv kablosu başlayabilirsiniz ve bu düzenekle kullanabilirsiniz hepsi bir arada tek eksiği ses sistemi oda benim var ayrıca fiyat verebilirim yok yok eksiksiz n8 efsane. dilerseniz n8 program oyun arşivi mevcut kamerası 12fakat programla pixel artıyor 20mb fotoğraf çekiyor android programları oyunları Windows oyun program hepsi destekler açar tabi programı ile bu telefona ne yapmak istersen yaparsın bilen bilir s4 ve z1 elimde var evde durmasın diye çok sevdiğim özel n8 telimi satıyorum renk koyu füme siyah da diyen var fiyat bu şekilde piyasanın üzerinde olsada 550 dir

• Beğen
Tepkiler: kadir4169
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
bende var fu ll kutulu faturalı baş savcı üzerine kayıtlı sağlam 1 yıldan fazla garantisi devam etmekte çizik soyuLma hiç birşey yok 10 üzerinden 10 sistemde hiç bir aksilik sorun yok herseyi orjinal üzerinde birçok kılıf silikon deri kapaklı ve kablosuz Kulaklık USB kulaklık 3.5 mm altın kaplamatelli kulaklık orjinal ürünleri şarj makinası 1 sınıf orjinal ekran jelatin ve bilirsin arka jelatin durmakta HDMI kendi kablosu tv altın kaplama ara kablo filmlerini izleyebilirsiniz benim tv hd değil dersen kulaklık yerine takılan 45 tl değerinde ses ve görüntü kablosu da üzerinde zaten veriyorum usb flash başlayabilirsiniz klavye mouse başlayabilirsiniz tv kablosu başlayabilirsiniz ve bu düzenekle kullanabilirsiniz hepsi bir arada tek eksiği ses sistemi oda benim var ayrıca fiyat verebilirim yok yok eksiksiz n8 efsane. dilerseniz n8 program oyun arşivi mevcut kamerası 12fakat programla pixel artıyor 20mb fotoğraf çekiyor android programları oyunları Windows oyun program hepsi destekler açar tabi programı ile bu telefona ne yapmak istersen yaparsın bilen bilir s4 ve z1 elimde var evde durmasın diye çok sevdiğim özel n8 telimi satıyorum renk koyu füme siyah da diyen var fiyat bu şekilde piyasanın üzerinde olsada 550 dir
bende var fu ll kutulu faturalı baş savcı üzerine kayıtlı sağlam 1 yıldan fazla garantisi devam etmekte çizik soyuLma hiç birşey yok 10 üzerinden 10 sistemde hiç bir aksilik sorun yok herseyi orjinal üzerinde birçok kılıf silikon deri kapaklı ve kablosuz Kulaklık USB kulaklık 3.5 mm altın kaplamatelli kulaklık orjinal ürünleri şarj makinası 1 sınıf orjinal ekran jelatin ve bilirsin arka jelatin durmakta HDMI kendi kablosu tv altın kaplama ara kablo filmlerini izleyebilirsiniz benim tv hd değil dersen kulaklık yerine takılan 45 tl değerinde ses ve görüntü kablosu da üzerinde zaten veriyorum usb flash başlayabilirsiniz klavye mouse başlayabilirsiniz tv kablosu başlayabilirsiniz ve bu düzenekle kullanabilirsiniz hepsi bir arada tek eksiği ses sistemi oda benim var ayrıca fiyat verebilirim yok yok eksiksiz n8 efsane. dilerseniz n8 program oyun arşivi mevcut kamerası 12fakat programla pixel artıyor 20mb fotoğraf çekiyor android programları oyunları Windows oyun program hepsi destekler açar tabi programı ile bu telefona ne yapmak istersen yaparsın bilen bilir s4 ve z1 elimde var evde durmasın diye çok sevdiğim özel n8 telimi satıyorum renk koyu füme siyah da diyen var fiyat bu şekilde piyasanın üzerinde olsada 550 dir
android windows phone programlarini acar demissin neyle aciyo sormasi ayip ? merak ettimde

vuslat3

vuslat3

Üye
Kardeş bn satabilirm.Ama kamera problemli gece çekimi çok iyi gündüz çekimlerinde fotoları parlatıyor ne denediysem çözemedim.

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
n8 alacağına 701 al ;-)

messevim

messevim

Üye
Vay arkadaş. Her 3 kelimenin biri yalan.. helal olsun nasıl başarabildin bu kadar atıp tutturabilmeyi..

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
uygulamayı söyle n8 e olanını vereyim sana

exe rar bile acıyor telefon yeterki yardimci programı yüklü olsun.
milletikandirmaya calisma arkadasim ayni telefon bizdede bizimkisi niye acmiyo bi android windows phone uygulamasini seninkinin neyi fazla ?
uygulamayı söyle n8 e olanını vereyim sana

exe rar bile acıyor telefon yeterki yardimci programı yüklü olsun.
ayrica .rar .zip tamam .exeyi telefonda hangi prigramla aciyon bana bi onu soyler misin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben burda da konusunu açtığım N8 imi 330 tl ye sattım.başka bir site üzerinden.

sailfish

sailfish

Üye
Bende 603 var satabilirim cihazım gayet temizdirPm at istiyorsan

ismail_karci

Üye
Usta bende n8 var temiz sayılır ama sadece elden satabilirim. ankaraya uğrama gibi bir şansın var mı?

cyborg78

cyborg78

Üye
550 tl demiş "saldıray" arkadaş
Bi Nokia N8 _ sıfır bilem olsa o para yapmaz bu zamanda arkadaş, 2'ci el fiyatına saycan onuda 250-300 tl arası tukaka yukarı yapmaz :nono:
okadar paraya androit alırım bre bakarım keyfime :bira:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt