bende var fu ll kutulu faturalı baş savcı üzerine kayıtlı sağlam 1 yıldan fazla garantisi devam etmekte çizik soyuLma hiç birşey yok 10 üzerinden 10 sistemde hiç bir aksilik sorun yok herseyi orjinal üzerinde birçok kılıf silikon deri kapaklı ve kablosuz Kulaklık USB kulaklık 3.5 mm altın kaplamatelli kulaklık orjinal ürünleri şarj makinası 1 sınıf orjinal ekran jelatin ve bilirsin arka jelatin durmakta HDMI kendi kablosu tv altın kaplama ara kablo filmlerini izleyebilirsiniz benim tv hd değil dersen kulaklık yerine takılan 45 tl değerinde ses ve görüntü kablosu da üzerinde zaten veriyorum usb flash başlayabilirsiniz klavye mouse başlayabilirsiniz tv kablosu başlayabilirsiniz ve bu düzenekle kullanabilirsiniz hepsi bir arada tek eksiği ses sistemi oda benim var ayrıca fiyat verebilirim yok yok eksiksiz n8 efsane. dilerseniz n8 program oyun arşivi mevcut kamerası 12fakat programla pixel artıyor 20mb fotoğraf çekiyor android programları oyunları Windows oyun program hepsi destekler açar tabi programı ile bu telefona ne yapmak istersen yaparsın bilen bilir s4 ve z1 elimde var evde durmasın diye çok sevdiğim özel n8 telimi satıyorum renk koyu füme siyah da diyen var fiyat bu şekilde piyasanın üzerinde olsada 550 dir
android windows phone programlarini acar demissin neyle aciyo sormasi ayip ? merak ettimdebende var fu ll kutulu faturalı baş savcı üzerine kayıtlı sağlam 1 yıldan fazla garantisi devam etmekte çizik soyuLma hiç birşey yok 10 üzerinden 10 sistemde hiç bir aksilik sorun yok herseyi orjinal üzerinde birçok kılıf silikon deri kapaklı ve kablosuz Kulaklık USB kulaklık 3.5 mm altın kaplamatelli kulaklık orjinal ürünleri şarj makinası 1 sınıf orjinal ekran jelatin ve bilirsin arka jelatin durmakta HDMI kendi kablosu tv altın kaplama ara kablo filmlerini izleyebilirsiniz benim tv hd değil dersen kulaklık yerine takılan 45 tl değerinde ses ve görüntü kablosu da üzerinde zaten veriyorum usb flash başlayabilirsiniz klavye mouse başlayabilirsiniz tv kablosu başlayabilirsiniz ve bu düzenekle kullanabilirsiniz hepsi bir arada tek eksiği ses sistemi oda benim var ayrıca fiyat verebilirim yok yok eksiksiz n8 efsane. dilerseniz n8 program oyun arşivi mevcut kamerası 12fakat programla pixel artıyor 20mb fotoğraf çekiyor android programları oyunları Windows oyun program hepsi destekler açar tabi programı ile bu telefona ne yapmak istersen yaparsın bilen bilir s4 ve z1 elimde var evde durmasın diye çok sevdiğim özel n8 telimi satıyorum renk koyu füme siyah da diyen var fiyat bu şekilde piyasanın üzerinde olsada 550 dir
uygulamayı söyle n8 e olanını vereyim sanaandroid windows phone programlarini acar demissin neyle aciyo sormasi ayip ? merak ettimde
android windows phone programlarini acar demissin neyle aciyo sormasi ayip ? merak ettimde
Vay arkadaş. Her 3 kelimenin biri yalan.. helal olsun nasıl başarabildin bu kadar atıp tutturabilmeyi..bende var fu ll kutulu faturalı baş savcı üzerine kayıtlı sağlam 1 yıldan fazla garantisi devam etmekte çizik soyuLma hiç birşey yok 10 üzerinden 10 sistemde hiç bir aksilik sorun yok herseyi orjinal üzerinde birçok kılıf silikon deri kapaklı ve kablosuz Kulaklık USB kulaklık 3.5 mm altın kaplamatelli kulaklık orjinal ürünleri şarj makinası 1 sınıf orjinal ekran jelatin ve bilirsin arka jelatin durmakta HDMI kendi kablosu tv altın kaplama ara kablo filmlerini izleyebilirsiniz benim tv hd değil dersen kulaklık yerine takılan 45 tl değerinde ses ve görüntü kablosu da üzerinde zaten veriyorum usb flash başlayabilirsiniz klavye mouse başlayabilirsiniz tv kablosu başlayabilirsiniz ve bu düzenekle kullanabilirsiniz hepsi bir arada tek eksiği ses sistemi oda benim var ayrıca fiyat verebilirim yok yok eksiksiz n8 efsane. dilerseniz n8 program oyun arşivi mevcut kamerası 12fakat programla pixel artıyor 20mb fotoğraf çekiyor android programları oyunları Windows oyun program hepsi destekler açar tabi programı ile bu telefona ne yapmak istersen yaparsın bilen bilir s4 ve z1 elimde var evde durmasın diye çok sevdiğim özel n8 telimi satıyorum renk koyu füme siyah da diyen var fiyat bu şekilde piyasanın üzerinde olsada 550 dir
milletikandirmaya calisma arkadasim ayni telefon bizdede bizimkisi niye acmiyo bi android windows phone uygulamasini seninkinin neyi fazla ?uygulamayı söyle n8 e olanını vereyim sana
exe rar bile acıyor telefon yeterki yardimci programı yüklü olsun.
ayrica .rar .zip tamam .exeyi telefonda hangi prigramla aciyon bana bi onu soyler misinuygulamayı söyle n8 e olanını vereyim sana
exe rar bile acıyor telefon yeterki yardimci programı yüklü olsun.