ACİL Nokia E6 telefona hard format nasıl atılır?

Sponsorlu Bağlantılar

osman0119

Üye
    Konu Sahibi
ACİL Nokia E6 telefona hard format nasıl atılır?
Telefona hack işlemi uyguladıktan sonra kapatıp açmak istedim. Ancak açılırken NOKIA yazısında kilitli kalıyor. Telefon açılmıyor yardımcı olabilecek var mı? Lütfen acil yardım ilgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

marsoy

marsoy

Üye
Telefona hack işlemi uyguladıktan sonra kapatıp açmak istedim. Ancak açılırken NOKIA yazısında kilitli kalıyor. Telefon açılmıyor yardımcı olabilecek var mı? Lütfen acil yardım ilgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

yıldız kare7370kare yapmayı dene arkadaşım

marsoy

marsoy

Üye
açma tuşuna 3 defa titreyene kadar bas dicem sanırım e6 larda o yok yinede deneyin olmasa (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

osman0119

Üye
    Konu Sahibi
açma tuşuna 3 defa titreyene kadar bas dicem sanırım e6 larda o yok yinede deneyin olmasa (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.
Açma tuşuna basıp çekmiyorum, bir defa titriyor. Elimi çekmeden devam ediyorum, bir süre sonra üç defa titriyor ve uzun bir süre beklememe rağmen hiç bir hareket yok. Diğer işlemi de denedim (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak yine bir defa titriyor. Elimi çekmeden devam ediyorum, bir süre sonra üç defa titriyor ve uzun bir süre beklememe rağmen hiç bir hareket yok.

marsoy

marsoy

Üye
ozman dead flaş atacan arkadaşım ama 3 defa titredikten sonra tekrar açma tuşuna bas açılması gerek olmuyosa flaş atcan

osman0119

Üye
    Konu Sahibi
ozman dead flaş atacan arkadaşım ama 3 defa titredikten sonra tekrar açma tuşuna bas açılması gerek olmuyosa flaş atcan
E6 'ya nasıl flash atılacak, yeni telefon diye kimsenin fikri yok. Şu konuda bile sadece sen önerilerde bulundun. Diğer telefonlarda olsa aynı olay onlarca fikir veren çıkıyor. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.

YkPkY

YkPkY

Üye
yıldız yes 3 olayı eski telefonlar için.bataryayıçıkar tak yaptınmı arkadaşım.

konunu takip edermisin bekliyorum

osman0119

Üye
    Konu Sahibi
yıldız yes 3 olayı eski telefonlar için.bataryayıçıkar tak yaptınmı arkadaşım.

konunu takip edermisin bekliyorum

Teşekkür ederim "kaya.77"
Forumda N8 fw güncelleme konusundan faydalanarak, phoenix ile 24.1 flash attım ve kurtarabildim. Sadece açılışta türkcell logo ile açılıyor. O da problem değil. İlgin için çok teşekkür ederim. Çok sağol.

YkPkY

YkPkY

Üye
Teşekkür ederim "kaya.77"
Forumda N8 fw güncelleme konusundan faydalanarak, phoenix ile 24.1 flash attım ve kurtarabildim. Sadece açılışta türkcell logo ile açılıyor. O da problem değil. İlgin için çok teşekkür ederim. Çok sağol.

benim yüklediğim fwyi yüklemişsin iyi olmuş.güle güle kullan.e6yla ilgili uğraştığım konuları okudun sanırım.yükleme bitimine doğru anlattığım şekildemi oldu

----------Eklendi @ 19:52:29 ---------- Yazıldı @ 19:48:08 ----------

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/kotu-haber-yeni-nokia-modellere-cfw-atilmiyor-orn-e6-00-a-5-546825.html

osman0119

Üye
    Konu Sahibi
Evet senin konunu da okudum biraz senden biraz da N8 güncelleme ve programlar derken başarabildim. Bu konuyu açman çok iyi oldu başkaları da faydalanabilir. Senin konunu da sabitlerseniz çok faydalanan olacaktır. Çok çok teşekkür ederim.

YkPkY

YkPkY

Üye
Evet senin konunu da okudum biraz senden biraz da N8 güncelleme ve programlar derken başarabildim. Bu konuyu açman çok iyi oldu başkaları da faydalanabilir. Senin konunu da sabitlerseniz çok faydalanan olacaktır. Çok çok teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim arkadaşım.bu dediğinden sorduğum sorunun cevabı olarak şunu aldım.phoenix flashı sonlandırmadı.test modunda kaldı.dil kodun değişmedi.

osman0119

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim arkadaşım.bu dediğinden sorduğum sorunun cevabı olarak şunu aldım.phoenix flashı sonlandırmadı.test modunda kaldı.dil kodun değişmedi.
Evet dil kodu değişmedi, bir ara test modu gördüm telefonda. Yani tam dead flash yaptıramadım sanırım. Ama telefonun yazılımı 24.1 oldu.

selmancom

Üye
e6 hard formad tus kombinasyonunu bilen yok mu

Takipçi Satın Al

Üst Alt