Acil ! N97 32 Gb Arıza Yardımcı Olursanız Sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzatsiz

Üye
    Konu Sahibi
Acil ! N97 32 Gb Arıza Yardımcı Olursanız Sevinirim
ön kamera arada kendiliğinden açılıyor ve bazen bazı tuşlar çalışmıyor ayrıca telefonu şarjdan çıkardığımda hala şarj oluyormuş gibi görünüyor ? benzer bi arızayla karşılaşan varsa yardımcı olursanız sevinirim

1xxmesutxx1

Üye
kardeş sen o telefonu garantiye ver yazılıminda oynama yapmışsın belliki yoksa o telefon dokunmatiktir kolay kolay tusu bozulmaz veya sen onu kullanırken çok bastırdıysan tuslarına ondan bozulmustur garantiye ver bakarlar telefonuna

----------Eklendi @ 10:56:42 ---------- Yazıldı @ 10:56:08 ----------

kardeş sen o telefonu garantiye ver yazılıminda oynama yapmışsın belliki yoksa o telefon dokunmatiktir kolay kolay kamerası bozulmaz veya sen onu kullanırken çok bastırdıysan tuslarına ondan bozulmustur garantiye ver bakarlar telefonuna

oguzatsiz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim verdim garantiye yapmışlar yolladılar bi süre problem yaşamadımda hatta ama şimdilerde yine aynı problem yani bi anlam veremedim sıvı temasla alakası yoktur heralde diye düşünüyorum açıkcası anlamıyorumda ama bişeyde yapmadım yani mesaj yazdım 2 tema yükledm birkaçta program yükledim telefonu aldığımdan beri yaptığım şeyler bunlar .. sen yada arkadaşların yardımcı olabilirlerse sevinirim :/ .. şimdiden teşekkür ediyorum napsam bilmiyorum

futbol123

futbol123

Üye
aynı sorun bendede var sarjdan cektiğim halde sarj oluyor :D en iyisi satıp kurtulmak

'Patron

'Patron

Üye
konu yeri yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt