yaa ben sok oldum bu konunun one cikmasina cok tesekkur ederim kimseler ilgilenmeyince bende ba$ka stelerde duyuru yaptim bir grup dersane ogrencileri falan ugrayip kanverdiler onun yerine cocugun ihtiyaci olan kan alindi kanbankasindan aslinda bu hastanede yatan birsuru cocuk var bence sadece o cocuk icin degilde tum cocuklar icin kan verilmeli aslinda yapilan yardim soz edilmez ama ben burdan sadece maddi yardim gonderebildim bide herkeze duyurabildigim kadar duyurabiliyorum anca buna gucum yetiyo
ve orda yatan cocuklarin cogu uzak sehirlerden gelmi$ oluyo birsuru seye ihtiyaclari var camasir pijama muzik dinleyebilmeleri icin mp3 lar okumalari icin kitaplar resim yapmalari icin kirtasiye malzemesi ah orda olacaktimki olmuyo iste ne diyeyim allah razi olsun ilgilenenlerden bir dua bile yater diye dusunuyorum
--------------- Ekleme ---------------
çok saol huriş bu kadar düşünceli ve böyle konulara duyarlı olduğun için inş gerekli kan bulunmuştur Allah acil şifalar versin
akatli siz sagolun ilgi gosterdiginiz icin dualariniz icin
--------------- Ekleme ---------------
Konu bir süre üstte kalsın.
Bizi habersiz bırakma Huriş Hanım.
ya valla duygulandim cok sagolun mustafa bey ben bu konuyu acali cok oldu bende bi ara yeniden acicaktim vazgecmi$tim simdi cocugun durumu iyi ama gunu gunune uymuyo bazen cok agirlasiyolar cocuk bedenleri dayanamiyo
benimde cocuklarim var ve ben duyarsiz kalamadim sagolun tekrar