Acil!!! k750i hopörlerinin sesini açmayı bilen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buraksahin3

buraksahin3

Üye
    Konu Sahibi
Acil!!! k750i hopörlerinin sesini açmayı bilen varmı
Acil!!! k750i hopörlerinin sesini açmayı bilen varmı, varsa bana cevap yazabilirmi:bigstar::@

dallaspage

dallaspage

Üye
akustik

cemiltexas

Üye
birader yasen walkmandan ekolayzıra girip elle ayar yapabilirsin
yada telefonun normal gorunumundeki zamnda ((sag yıldız sol sol yıldız sol yıldız ))bunları yapordan servis testlerine gir hoparlor e tıkla ve ordan ayarla
not fazla yukseltme hoparlor patlar

eX98

Üye
ekolayzır ayarlarını fuller sen olur benim telefonum w850i denedim oldu sende dene olacana eminim
:sn::pro::pro:

01no_war01

01no_war01

Üye
birader yasen walkmandan ekolayzıra girip elle ayar yapabilirsin
yada telefonun normal gorunumundeki zamnda ((sag yıldız sol sol yıldız sol yıldız ))bunları yapordan servis testlerine gir hoparlor e tıkla ve ordan ayarla
not fazla yukseltme hoparlor patlar
birader ben ((sag yıldız sol sol yıldız sol yıldız )) bu dediğin yere girdim sesi actım fakat ses eski haline tekrar dönüyor sesi acmıor anlıyacagın

west_advisory

west_advisory

Üye
sen bunları bosver sana söylediklerimi yap sadece:
simdi müzik playerden müzigi ac sonra ayarlardan zil sesini müzik player da calan müzik yap
sonra zil sesi seviyesini *(yıldız)ile sesi tam kapa vede tam ac bundan sonra sesi gör kolay gelsin

buraksahin3

buraksahin3

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşeşkkür ederim

mcan12

mcan12

Üye
ekolayzırda bass kısmının hepsini yükselt ve tamam de ses açılır daha fazla ses çıkartmak istiyorsan eğer medya playerden açtıktan sonra sağ tıklatıp küçült de zil seslerine git aynı müziği seç zil sesi seviyesini 8 yap dinle en çok böyle çıkıyo

karakabus

Üye
ya bence öle bişey yok ama akustik deneyin bazılarına oluyo

nightdragon35

nightdragon35

Üye
sony ericsson telllerin aynı modellerinde bile ses seviyesi farklılıkları alabiliyor.eger telin garantiliyse garantiye götür ve az ses çıkıyor diyerek şikayetini belirt ve üstüne basarak akustik istedigini belirt.akustik yüklendikten sonra ses seviyen 3 misli artacaktır.eger garantli bir telefon degilse bir telefoncuya götür ve toshara markalı bir akustik istedigini söyle 20 ytl ye hallolur.

lynx_dj

Üye
arkadaşlar ayarlarda zil sesinden bı sarkı secın ve acın ondan sonra kısayol tusuna basın orda medya player olması lzm medya player e tıklayın bakın nasıl ses cıkıyo bunu yanlıslıkla buldum ama cok ses cıkıyo deneyın de gorun

durak_2255

Üye
arkadaşları bunun açıklamasını yaptım..ses yükseltmek isteyenler ..1 sayfada..k750i telefonları olanlar dikkat..içeriğinde yorumlar 4 sayfasında..sesini yüksetemeyen varsa yorumunu bekliyorum..bakalım kimin verdiği kod işee yarıyormuş...tamammen telefonun ayar denetimidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt