Kerim.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Internette batarya degisimi icin 120lira gibi fiyat istediklerimi okudum bilmiyorum asli var mitürkiyenin birçok noktasında apple teknik servisi var. pil konusunda sıkıntı yaşarsan kolaylıkla değiştirebilirsin. tabi, garantili bir cihaz alırsan garantiye gönderip pilini değiştirtebilirsin diye düşünüyorum.
konuyu takipteyim.
Internette batarya degisimi icin 120lira gibi fiyat istediklerimi okudum bilmiyorum asli var mitürkiyenin birçok noktasında apple teknik servisi var. pil konusunda sıkıntı yaşarsan kolaylıkla değiştirebilirsin. tabi, garantili bir cihaz alırsan garantiye gönderip pilini değiştirtebilirsin diye düşünüyorum.
konuyu takipteyim.
Memnun musun telefondan kotu yanlari ne meselaben 1200 tl ye aldım ikinci el 5s hiç sıkıntı çıkmadı cihazda
Iphone 6 1700 zor hocam onu bilmiyorumda 1400civari 5s bulunuyor rahat. Korkum eylulde 6s cikinca 5sin gundemden dusecegiAynı durum bende var 1000 1500 civarı temiz 5s yada 1700 civarı temiz 6 arayışında yım
Iphone 6 1700 zor hocam onu bilmiyorumda 1400civari 5s bulunuyor rahat. Korkum eylulde 6s cikinca 5sin gundemden dusecegiAynı durum bende var 1000 1500 civarı temiz 5s yada 1700 civarı temiz 6 arayışında yım
evet yaklaşık 100 lira üstü para isterlerInternette batarya degisimi icin 120lira gibi fiyat istediklerimi okudum bilmiyorum asli var mi
Internette batarya degisimi icin 120lira gibi fiyat istediklerimi okudum bilmiyorum asli var mi
Memnun musun telefondan kotu yanlari ne mesela
Birsey olmaz inşallahIphone 6 1700 zor hocam onu bilmiyorumda 1400civari 5s bulunuyor rahat. Korkum eylulde 6s cikinca 5sin gundemden dusecegi
Iphone 6 1700 zor hocam onu bilmiyorumda 1400civari 5s bulunuyor rahat. Korkum eylulde 6s cikinca 5sin gundemden dusecegi
4s almayin onun devri gecti artik en dusuk 5 alinBirsey olmaz inşallah6 gelmez plus varken 7 gelir 5s te gündem den düşecek zamanı gelince keşke düşme se öf öf yarın babamın bir arkadaşı var ona danisacaz onun çevresi geniş hayirlisiyla 2.el temiz 5s veya 6 olmazsa sıfır 4s alcam
1000tl temiz 5 buldum galiba onu alcam ama 1 sorum olacak dış kasa 5s 6 gibi Aliminyum mu yoksa plastik mi4s almayin onun devri gecti artik en dusuk 5 alin
Sistem iyiymis mesela 5s de wifi ile kac saat ekran acik gideriPhonelarda batarya garantisi şöyle işler. Apple Store'a gidersin adamlar orada telefona bağlanıp batarya değerlerine bakıyor. Kötüyse ücretsiz değişim. Yoksa 200 TL.
Ben temiz 2. El aldım 1 aylık 1 yılda garantisi var, gayet iyi hiç bir sıkıntı olmuyo dikkatimi şu çekti şarj 100 iken 4 5 kişi yi aradim 6 7 dk konuştum hala 100 samsung gibi 93 92 ye düşmüyor sabahtan aksama % 70 gibi kalıyo arada whatsa pp a falan giriyorum gayet iyi batarya 2 saat olmadan full şarj oluyo gayet iyi benceSistem iyiymis mesela 5s de wifi ile kac saat ekran acik gider
Hayırlı olsun, pişman olmamana sevindimBen temiz 2. El aldım 1 aylık 1 yılda garantisi var, gayet iyi hiç bir sıkıntı olmuyo dikkatimi şu çekti şarj 100 iken 4 5 kişi yi aradim 6 7 dk konuştum hala 100 samsung gibi 93 92 ye düşmüyor sabahtan aksama % 70 gibi kalıyo arada whatsa pp a falan giriyorum gayet iyi batarya 2 saat olmadan fu ll şarj oluyo gayet iyi bence
Ben bulamadim hala demizlide 4 tane var 1700-1600 lira istiolar bi tane 1350ye birakir onunda yaninda cizik varBen temiz 2. El aldım 1 aylık 1 yılda garantisi var, gayet iyi hiç bir sıkıntı olmuyo dikkatimi şu çekti şarj 100 iken 4 5 kişi yi aradim 6 7 dk konuştum hala 100 samsung gibi 93 92 ye düşmüyor sabahtan aksama % 70 gibi kalıyo arada whatsa pp a falan giriyorum gayet iyi batarya 2 saat olmadan fu ll şarj oluyo gayet iyi bence
benim aldığım 1700 4 köşesindeed darbe var ama başak sıkıntı yok onuda kasa değişimi yaptıracam 1400 civarı bulabilrsen belki sıfır 5 olur 5s olmaz cizik önemli değil kap tkaınca gözükmüor zaten kaçırma ben konyada bulabildğim tek 5s bu onuda aldım 1700 ve çizik darbevar ama gende süper başak sıkıtı yok onda kap kapatıyoBen bulamadim hala demizlide 4 tane var 1700-1600 lira istiolar bi tane 1350ye birakir onunda yaninda cizik var
Hayırlı olsunbenim aldığım 1700 4 köşesindeed darbe var ama başak sıkıntı yok onuda kasa değişimi yaptıracam 1400 civarı bulabilrsen belki sıfır 5 olur 5s olmaz cizik önemli değil kap tkaınca gözükmüor zaten kaçırma ben konyada bulabildğim tek 5s bu onuda aldım 1700 ve çizik darbevar ama gende süper başak sıkıtı yok onda kap kapatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?