[Acil!] En Ucuz Tarife!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
[Acil!] En Ucuz Tarife!
Şuanda iki tane Avea Faturalı hattım var.Telefon numarası aynı sadece sondakiler farklı. ("505xxxxx10" ve "505xxxxx11")

Bunlara her ay 100 TL ödüyorum ve ben bu kadar telefona hattına veremem.
Faturalı'dan Faturasız'a geçeceğim ve bana 10-20 TL'lik (max.20TL) olan bir Faturasız Tarife söyleyebilir misiniz?
Sonradan fiyat artışı olmayan bir tarife...

- - - Eklendi - - -

NOT:Sadece konuşmak için, SMS veya İnternet olmasına gerek yok ve mutlaka heryöne olmalı...

- - - Eklendi - - -

NOT:Sadece konuşmak için, SMS veya İnternet olmasına gerek yok ve mutlaka heryöne olmalı...

Samet.25

avea seç de her yöne 500dk 25 tl her yöne 200 dk 15 tl tavsiye ederim 25 tl lık olanı

ti_amo

Üye
taahüt bittiyse bimcele geç 1-2 gunde hattın taşınır 10 tl 250 dakika her yöne avea alt yapısıyla üstelik saniye bazlı dakikandan düşüyor

_erdal_

_erdal_

Üye
taahüt bittiyse bimcele geç 1-2 gunde hattın taşınır 10 tl 250 dakika her yöne avea alt yapısıyla üstelik saniye bazlı dakikandan düşüyor

aynen 10tl 250dk heryöne + aveadan geçiş süresi 2 3 saatte geçenler var benimki 24 saat olmadı

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Hmm, peki bana bunun dezavantajı olacak mı? Gerçekten BimCell bu konuda iyi mi?

ti_amo

Üye
ortalama 1 gun içinde geçersin ama faturaları taahhüt bittiginden emin ol ceza yeme. dez avantajı yok 250 dk bitirse ay içinde tekrar alabilirsin konuştugu süre dakika-saniye 250 dakikan düşer yani 6 saniye konuştun 249 dakika 54 saniye bakiye kalır 444 4 551 bimcel arayabilirsin

guchan88

Üye
S.e.ç tarifeleri şuan için en ucuz gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt