ACİL cevap lazım...CDMA İphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
ACİL cevap lazım...CDMA İphone
Arkadaşlar merhaba
Bu CDMA'nın ne olduğunu araştırdım biliyorum ne olduğunu, ve ben bir ipod touch almaya karar vermişken yaklaşık 500 tlye iphone 4 CDMA buldum
Ben telefonu sadece uygulamaları için kullanacağım
CDMA olanların yazılım olarak iphone 4'ten farkı var mı? Bunlara da jailbreak falan yapılır mı, normal iphone 4'te çalışan herşey çalışır mı?
Acil cevap veren olur umarım 1-2 gün içinde alacağım çünkü.

guero38

guero38

Üye
CDMA simkartssız Demek avrupada yaygın ama Türkiyede Bu Sistem Henüz Yok kısaca Kullanamazsın İPOD TOUCH dan Farksız olur Türkiyede ama anladınmı

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
tamam onu biliyorum zaten telefon özelliğini kullanamayacağımı biliyorum, sadece uygulamaları açısından soruyorum

guero38

guero38

Üye
Uygulamaları normal Yüklersin sorun olmaz ama madem Telefon özelliğini kullanamyacaksın İPOD TOUCH al daha ekonomik

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
o da aynı fiyat, 575 tlden başlıyor 8gb olan sıfır ipod touch 4. nesil
benim alacağım 16 gb cdma iphone, hem ram olarak da ipod'dan hızlı, fiyatı da daha hesaplı

guero38

guero38

Üye
Geçenlerde 32 GB modeli bi arkadaş 275 TL ye aldı.Kaçırdığım için Çok üzülmüştüm.İPOD TOUCH 4 :D

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
valla 16 gb cdma iphone aldım 550 tlye daha 1 gün oldu ama çok memnunum ve mutluyum şahsen :D

murathand

Üye
kardeşim ios yüklü tüm apple ürünlerinde uygulamalar sabittir istedigini yükleyebilirsin ...

guero38

guero38

Üye
kardeşim ios yüklü tüm apple ürünlerinde uygulamalar sabittir istedigini yükleyebilirsin ...

Maalesef Hayır yeni nesil oyun ve uygulamarın çoğu İOS 4.3. veya sonrası versiyonistiyo ayrıca İPOD TOUCH 2g Ve İphone 3G de en son olarak 4.2.1 Versiyonuna yükseltebiliyosun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt