Acil Cevap!!!!!! 4xhd mi Galaxy Win mi GM Discovery mi iphone 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
extazyboy

extazyboy

Üye
    Konu Sahibi
Acil Cevap!!!!!! 4xhd mi Galaxy Win mi GM Discovery mi iphone 4 mü ?
Arkadaşlar yaklaşık 1000 tlye bir telefon almayı düşünüyorum aralarından en iyileri olarak bunları buldum başka telefonlar da olabilir cevap verirseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: vegatablo

vegatablo

vegatablo

Üye
eğer ikinci el düşünürsen s3 nexus 4 bulabilirsin eğer bunların arasında düşünüyorsan gmd

• Beğen
Tepkiler: extazyboy
Adilx05

Adilx05

Üye
Başta Konu Başlığın Uygun Değil Yani Genelde Böyle Konular Unutulur Cevap Bulmazlar Ama Bilmiyorum İnşallah Bilen Biri Yardımcı Olur.

• Beğen
extazyboy

extazyboy

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el düşünmüyorum zaten benim akluımda da nexus var ama 1000 tlye kadar bütçem var

extazyboy

extazyboy

Üye
    Konu Sahibi
Başta Konu Başlığın Uygun Değil Yani Genelde Böyle Konular Unutulur Cevap Bulmazlar Ama Bilmiyorum İnşallah Bilen Biri Yardımcı Olur.
ne gibi açmalıydım ki ? bu arada senin tercihin ne olurdu kardeş ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
o paraya 2.el temiz garantisi devam eden 4s al bence s3 alcaksan biraz daha ekle sıfır al

• Beğen

Kefelon

Üye
2. El s3 yok ben 2. Elle ugrasmam dersen gmd iyidir s3 performansına yakin bi performansı var

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
1000 tlye aldığın sıfır telefondan performans bekleme hocam illa sıfır istiyosan az daha ekle s3 al 1200 civarına bulursun

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
GM Discovery tam fp ürünü tavsiye ederim.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
gm discovery aralarında en performanslı olanı

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
gmd de arkadaşımda var çok iyi telefon ama güncelleme parça ve garanti sıkıntısı olur diye düşünüyorum böyle bişey olur mu ?

Güvenilir yerden aldığınız sürece garanti konusunda sıkıntı olmaz. Güncelleme konusunu bekleyip görmek gerek ama desteksiz bırakacaklarını sanmıyorum.

extazyboy

extazyboy

Üye
    Konu Sahibi

Güvenilir yerden aldığınız sürece garanti konusunda sıkıntı olmaz. Güncelleme konusunu bekleyip görmek gerek ama desteksiz bırakacaklarını sanmıyorum.
Garanti konusunda dediğim yani servisleri iyi mi onu diyorum ilgililer mi?

thebancally

Üye
win ı direk ele. 4xhd ile gmd benzer performans gösterir 4xhd yi hiç görmedim ama Tegra 3 kullandığı için oyunlarda performans sıkıntısı olduğunu duydum. Mesut Çevik gmd incelemesinde gmd nin oyun konusunda Tegra 3 cihazlardan daha iyi performans gösterdiğini söylemişti. Gmd hem daha ucuz. Parça sıkıntısı olmaz bence telpa batarya bile getirmiş, daha sitesinde satışa cikarmamis ama

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
1000 TL'ye 0 telefon almak istersen. Sana LG Optimus 4X HD'yi öneririm ama bu telefon için çok ısınıyor diyorlar. Onun dışında iPhone 4 iyi bir tercih ama oyun oynuyorsan yeni oyunlarda sorun olabilir.

extazyboy

extazyboy

Üye
    Konu Sahibi
çoık teşekkür ederim kardeşim gm discovey aldım aslında biraz kararsızdım ama iyiki almışım :good:

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve .caner.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt