acil bilgi lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuncay1919

Üye
    Konu Sahibi
acil bilgi lütfen
s.aleykum arkadaşlar telefoncu arkadaşlar varsa aramızda yardımcı olursanız sevinirm.nokıa 5130 expressmusic telefon kullanıyorum dün hiç birşeyi yoktu akşam koydum yattım sabah teli açmaya kalktıgımda açma kapama tuşunun dışındaki tuşların hiç biri çalışmıyor herhangi bir sıvı falan da dökülmedi düşme falan da yok herhangi bir darbede almadı düne kadar bişeyi yoktu sabah böyle oldu ne olur yardımcı olun.

----------Eklendi @ 16:38:10 ---------- Yazıldı @ 16:17:46 ----------

yardımcı olcak yokmu lütfen

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Direk garantisine götür,bende kullandım o telefonu 1001 tane sorun çıkardı

uribaju

uribaju

Üye
bilmiyorum olabilirmi ama herhangi bir tuş kombinasyonu atayan program yükledin mi belki bir ihtimal o yapıyor olabilir :hmmm

tuncay1919

Üye
    Konu Sahibi
yok herhangi bir program vs.yüklemedim diyorumya dün akşama kadar bişeyi yoktu sabah açmaya kalktım açma kapama tuşunun dışındaki tuşlar çalışmıyor hepsi bundan ibaret ne yaptımsa ne ettimse olmadı çalışmıyor sadece açma kapama tuşu çalışıyor

sekil_27

sekil_27

Üye
flash gôçmüstür.yeniflash atman lazım.anlıyorsan phonex ile ölü yazılım yüklemen lazım.nasıl yapacagın forumda mevcut.yarım saatlik isi var indirmeyle birlikte.yada tamircide 20 lira ortalama maliyeti.

adanalı1

adanalı1

Üye
flash cokmustur buyuk ihtimal.ufak bi trojan alt ust eder cihazı.10 15 liraya tamirciler halleder.burda arastır sen at desem.flash braz karısık iş.en iyisi bilen brne gotur flash attır.flash attırdıktan sonra Hafıza kartınıda bicımlendirmeyi untma...!bicimlendir oyle kullan.yoksca sık sık yasarsn bu olayı. Saygılar..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Alıntına...Sana değil bu lafda heh soruna gelince ya servise ver yada bir telefoncuya göster ama yaptırma sonra servis kabul etmiyor falan ayrıca gece uyurken yere düşmüş olmasın :p :ehe...Mışıl mışıl uyurken:d:

tuncay1919

Üye
    Konu Sahibi
ne düşmesi kardeşm düşecek bir yerde deildiki kendi kafana göre konuşma

technoblue

technoblue

Üye
neyi nasıl yapman gerektiğini bilmiyorsan hiç uğraşma bence. arkadaşların dediği gibi teknik servise danış. garantin varsa korkacak bişey yok zaten kullanıcı hatası olmadıkça cebinden para çıkmaz.

tuncay1919

Üye
    Konu Sahibi
garantiden geldi dün sorun hale devam ediyor 7-8 saat düzgün çalşştı sonra gene aynı sorun tuşlar basmıyor sanırım ben bu telden vazgecem vasiyet öyle gösteriyor çok sorunlu bir telmiş bıktırtı beni.

fireman87

fireman87

Üye
Servise göndermen en doğru tercih bilakis dahada kötü olabilir..

Ocean258

Ocean258

Üye
kurtul o telefondan.. nokiayada bulaşma bence bı daha kardesım ;) baska turlu sıkıntı cekıp durursun.. en kısa ve kolay yontem bu..

Bladerock27

Bladerock27

Üye
kurtul o telefondan.. nokiayada bulaşma bence bı daha kardesım ;) baska turlu sıkıntı cekıp durursun.. en kısa ve kolay yontem bu..

Durumu şirkete maletmek büyük yanlış.Ben 3 senedir 5130 kullanıyorum valla 1 sorununu bile görmedim..Herkesin bildiği gibi elektronik biraz da şans işi.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla çok bir bilgim yok ama eger format atılıyorsa formatlamayı dene,olmuyorsa ya arkadaşların dedigi gibi flaşla ya da telefoncuya götür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt