abi baktım hepsini aynen uyguladım olamdı ondan konu actım özür dilerim actıgım için bana olsaydı zaten konu acmazdım kusura bakmacep telefonu genel bölümnden yardım isteye bilirsin
BENDE VODAFONE KULLANIYORUM BU SIRALAR CEPTEN BAGLANAMIYORUM SEN NE İÇİN KULLANICAN MSN İÇİN DÜŞÜNÜYORSAN VODAFONE'DE MSN YOKK![]()
Bu msnlik bir durum değil her halukarda kullanırsınız... Sen büyük bir ihtimal ile Paket veri kullanımını kapatmışsındır. Oda bağlantı ayarlarına girerek Paket Veri Ayarlarındaki Alt Başlığı GEREKTİĞİNDE yapacaksın...

yanlış biliyorsun msn ayarları var müşteri hizmetlerini ara sana yolluyo bu arda paket verıyı sorarsın(çünkü ben mig33 e hep vodafonden gırıyrum heseplı dıye)BENDE VODAFONE KULLANIYORUM BU SIRALAR CEPTEN BAGLANAMIYORUM SEN NE İÇİN KULLANICAN MSN İÇİN DÜŞÜNÜYORSAN VODAFONE'DE MSN YOKK![]()

Bu msnlik bir durum değil her halukarda kullanırsınız... Sen büyük bir ihtimal ile Paket veri kullanımını kapatmışsındır. Oda bağlantı ayarlarına girerek Paket Veri Ayarlarındaki Alt Başlığı GEREKTİĞİNDE yapacaksın...
bu yolu dene bide kardeş...