Acil bana yardım edin 6630 Kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dj_falcon

dj_falcon

Üye
    Konu Sahibi
Acil bana yardım edin 6630 Kullanıcıları
:vurya ben vodafone kullanıyorum gprs ayarlarını yapamadım forumda bunlunan mesajların hepsinin denemdim olmadı yardım ederseniz tşk ederim arkadaslar

tam giriyor paket veri sağlanamdı diyor hattım Vodafone yardım lutfen Telim 6630:@

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
cep telefonu genel bölümnden yardım isteye bilirsin

sevimli_coo

sevimli_coo

Üye
BENDE VODAFONE KULLANIYORUM BU SIRALAR CEPTEN BAGLANAMIYORUM SEN NE İÇİN KULLANICAN MSN İÇİN DÜŞÜNÜYORSAN VODAFONE'DE MSN YOKK:allalla:

toprakumit

toprakumit

Üye
Bu msnlik bir durum değil her halukarda kullanırsınız... Sen büyük bir ihtimal ile Paket veri kullanımını kapatmışsındır. Oda bağlantı ayarlarına girerek Paket Veri Ayarlarındaki Alt Başlığı GEREKTİĞİNDE yapacaksın...

dj_falcon

dj_falcon

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu genel bölümnden yardım isteye bilirsin
abi baktım hepsini aynen uyguladım olamdı ondan konu actım özür dilerim actıgım için bana olsaydı zaten konu acmazdım kusura bakma

--------------- Ekleme ---------------

BENDE VODAFONE KULLANIYORUM BU SIRALAR CEPTEN BAGLANAMIYORUM SEN NE İÇİN KULLANICAN MSN İÇİN DÜŞÜNÜYORSAN VODAFONE'DE MSN YOKK:allalla:

Msn de içinde bir de baska uygulamalar içinde lazım bir de vodafone da temmuz ayına kadar GPRS ucretsiz miş ondan bende debir telas yarattı bir arkadas var giriyor N70 te benim ki 6630 girmiyor hepsini harfi harfine ugluyom paket veri alınamadı diyor Baglantıdan paker veriyi gerektiginde ayarladım ama olmadı paket verinin altında erişim noktası bende bos oraya ne yazıcam acanba paket veriyi alacak siteyi mi yazızam anladım gitti yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

Bu msnlik bir durum değil her halukarda kullanırsınız... Sen büyük bir ihtimal ile Paket veri kullanımını kapatmışsındır. Oda bağlantı ayarlarına girerek Paket Veri Ayarlarındaki Alt Başlığı GEREKTİĞİNDE yapacaksın...

Abi aynen yaptım olmadı yaa:(:agla

Catty

Catty

Emekli Yönetici
yanlış biliyorsun msn ayarları var müşteri hizmetlerini ara sana yolluyo bu arda paket verıyı sorarsın(çünkü ben mig33 e hep vodafonden gırıyrum heseplı dıye):oke:

hakankarakis

Üye
4440542 yi ara sonra üst üste sıfıra bas müşteri temsilcisine sor

polifonikali

Üye
sen bunu telefonun gelnel bölümüne girerek yapabilirsinn olmazsa telefoncuya götür kardeş

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
m.h.orhan dan kesin sonuç verecek cevap alırsın...dene

scoop

scoop

Üye

doğru diyo:ehebu yolu dene bide kardeş...

toprakumit

toprakumit

Üye
Şimdi Gprs ayarlarını yaptın sayfaya, Yada Msnemi giremiyosun tam açıkla biraz?

ucuk06

ucuk06

Üye
araçlar gir yardıma gir sonra gprs ye bak orda anlatır

s.sahin39

Üye
dj-falcon kardeşim settingwizartd diye bir program var.onu kur ve operatör ayarlarından vodafonu işaretle. ayarların otomatik olarak yapılıyor.(program araçlar menüsüne kuruluyor)programı internetten indirebilirsin.

060606

Üye
sadece 1 programla işin tamamdır snn bi ara ticaretini yabıodum:D:D:D settingwizard.sis adlı program otomatik ve ücretsiz gprs mobilvizyon wap internet kısacası bütün ayarları yapabilmektedir

ewrekli_47

Üye
vallah sen onu bayiiii ye götür ordan sana yaparlar bide kardeş bildiğim kadarıyla badeva internet kullanabiliyonnn

060606

Üye
hiç urasma direk internet sitelerinden settinwizard.sis adlı pro yu indir her türlü hattın her türlü telefon modeli için ayarlarını yapar yannız telefonnda s60 olmasılasım

kral1905

kral1905

Üye
msj yerine msn yazıp 7777 gönder gprs ayarları gliyo

gencay713

gencay713

Üye
arkadaşlar var mesene setin virzat yükle 7048 mesaj at ben tv mesene kulanyom 6630:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt