Telefon Tavsiyesi Acil Bakın iPhone 3Gmi & 3GS mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
Acil Bakın iPhone 3Gmi & 3GS mi ?
Arkadaşlar Orjinal iPhone Alıcam Ama 3GS ile 3G Arasında 500 TL Fark Var Sizce Değermi Değerse Neden Değer Yazarsanız Sevinirm Yarın Alıcam Çünkü ?

rapman

rapman

Üye
eğer oyun oynayacaksan 3GS alman daha iyi olur.çünkü oyunlar daha hızlı açılıyor ve daha güzel oynanıyor.ayrıca 3GS'in kamerasının megapiksel'i 3G'den daha fazla bildiğim kadarıyla.ve 3GS'in hafızası 3G'den daha büyük.yani 3G 8GB iken,3GS'te 16 GB ve 32 GB olabiliyor...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Tartışmasız 3GS. Daha hızlı ve yoğun kullanımda aradaki 500TL'yi kapatıyor. Aldığında kütük oluşundan başka şikayette bulunanını görmedim. Gerçi 2000TL verip konuşmak istemeyenler de var:D

Ona birde yarış oyunları için direksiyon aparat alırsan 20$ civarı bir fiyatı var. Çok zevkli yarış oyunları oynayabilirsin. (İnternette görmüştüm gayet kullanışlı görünüyordu - DENEMEDİM-)

Ayrıca video düzenleme uygulamaları, daha gelişmiş kamera, ve malzeme olarak biraz daha kaliteli gibi görünen kasası var. Gerisini kullananlar açıklasın başkasınınkini kullanıp bu kadar yorum yapabiliyorum :D

SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
Anladım Birşey Daha Mesela Amerikadan Gelen 3GS Ler Var Bunları Pasaport Olmadan Açtırma İmkanları Varmı Ücret Karşılığı ?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Mümkün ama tavsiye etmem. Çünkü 2 şekilde yapabilirler.
1. Kendi pasaportlarına kaydederler sınırı gözetmeksizin. Yakalanırsa adam bütün kayıtlı IMEIler de yanar kullanıcıları da.
2. Telefona zarar verme riski taşıyan hareketler yapar birşey olursa sorumluluk kabul etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt