Acil Bakılması Gereken Konu Cünkü Yarın Gidecem...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

staLky

Üye
    Konu Sahibi
Acil Bakılması Gereken Konu Cünkü Yarın Gidecem...
Arkadaslar s.a öncelikle sorunumu anlatıyım ben 5800 aldım 2 hafta oldu kasa acıklıgı var bide sitede anlatılan bi yöntemle telefonu hackledım v40 hack. flashladm falan telefonu onu yaptgmdan berı tel felaket sekılde yavasladı kasıyor hard format attım care olmadı film izlerken 10 saniye geçtıkten sonra kasmaya baslıyor... + msj yazarken tuslardan elımı cekıyorum yazılar geç geliyor... oyunlardada kasıyor telefonun kendı oyunu olan bounce bile kasıyor düsünün... hard format attım tekrar flashladm telefonu falan nafile yine aynı yine aynı. teknik servis cözer dediler cogu kısı.simdi benim sorum su ben telefonu vodafone bayınden aldım yarın ta oraya gıdıp sorada ordan garantiy gitmek ıstemıorm dırek garantıye gıtmtek ıstıorm fkat telefonumun garantısı gen pa mı? kvk mı bunu bılmıyorum nedir sizce arkadaslar lütfen yardmda blunun konu acıldır yarın gıdecem konuya bakan arkadaslar cevapları esırgemesın. . .:allalla:bide telefonu hemen verdikten sonra alabılırmıyım ne kadar sürer? telefonu goturdgmde garantıye elmde hangi belgeler olması gerek lütfen anlatın sevinirim ankarada oturuyorum ankarada oturan varsa nerdedir yeri onuda yazarsanız cok memnun olurum. . . simdiden tesekkürler:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt