Acil bakarmısınız

agaLess

Üye
    Konu Sahibi
Acil bakarmısınız
Elimde iphone 4s beyaz 2 aylık 16 gb var faturalı garantılı kvk dan

Takas dusunuyorum

Samsung galaxy s4 yurd disi kayıtsız 16 gb

Ne dersiniz

agaLess

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınızı beklıyorum

agaLess

Üye
    Konu Sahibi
İphone biraz su teması var ama garantiye gondermekde istemıyorum garantisi biter dıye yagmur havada oldu

agaLess

Üye
    Konu Sahibi
Garanti ici işlem yaparlarmı yapmazlarmı bilmiyorum

Garantiye göndericeksin,ücerini ödeyeceksiniz ama sonra telefonunuz garanti harici olucak.
Pardon ama onu size kim dedi?
İlk önce onu sorgulamak lazım,garanti içi sıvı teması hiç bir şekilde olmaz anca ücretini öderseniz hem garantiniz devam eder hemde telefonunuz tamir olur.Kullanıcı hatası sorunlar çıkmazsa yine garantiye gönderebilirsiniz ama tanıdğınız telefoncu veya ucuz yollu yaptırıyım derseniz işte o zaman garantiniz biter.İlk civatayı bile sökseniz yetiyor artık
Bir diğeride s4 olayına gelince o telefon ülkeye kaçak yolla giriş yapmış,sebebide kişi yurt dışından giriş yapmış olsa pasaportuna kayıt ettirip kullanıyor tabi kaçak yolla bile girmiş olsa o telefonun bir süre kayıt zamanı var

agaLess

Üye
    Konu Sahibi
Pekı simdi onu alıp bır pasoport üzerine kayıt yaptıramıyormuyum 5 gunluk kullanılmıs bir s4

Pekı simdi onu alıp bır pasoport üzerine kayıt yaptıramıyormuyum 5 gunluk kullanılmıs bir s4
Efendim pardon ama onu söyleyen kusura bakmayın,yalan söylemiş 5 gün içinde değil en az 1 hafta içinde Türkiye hattı takılırsa mesaj gelir ve şu kadar zamanda kapanır diye belirtir mesajda.
Bahsi geçen telefon 5 günlük değil en az 1 aylık olabilir,imei kayıdı olmadığına dair o telefona 5 gün önce değilde daha önce mesaj gelmiş.Kısaca azda olsun kullanılmış telefon,ülke içinde imeisi kapatılana kadarda kullanılmış bu sürede eğer Turkcell hat takılmışsa 1 haftadır en az Vodafone yada Aveaysa 1 ayı bile bulabilir.Kısaca o kişiye pek itibar etmeyin derim zararlı çıkan siz olabilirsiniz

agaLess

Üye
    Konu Sahibi
Ne yanı ben simdi o telefonu alsam bır pasaport uzerıne kayt ettıremcm mı

fk555897

Üye
4S'i satıp üstüne biraz para koyabilirsen Telpa vb. garantili, yurt içi telefon al. Yurtdışı telefonla uğraşma. Üstüne para ekleyemezsen hiç uğraşma elindeki telefon seni idare eder.

agaLess

Üye
    Konu Sahibi
Baska fikri olan

agaLess

Üye
    Konu Sahibi
Maxihan zarar edermıyım pekı iphone 4s sfrdan farksız

MaxiHan

Üye
Etmezsin eger gercekten s4 cikarsa