acıl bak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
acıl bak
Ya ben bazı dosyalar yüklerken nokia smart installer yükleniyo ama yarıda kesilip yüklenemedi diyo napcam

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Diğer arkadaşlarında yorumlarını bekle, bi çare bulamazsan, son çare olarak *#7370# yi tuşla=))

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
haritayı güncelle

---------- Eklendi @ 22:30:57 ---------- Yazıldı @ 22:30:34 ----------

qt sorunu bu

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
su e ye yüklenen m.hegazy repacked kurulu.Talking uygulamaları çalısıyo

juristokrat

juristokrat

Üye
smart ınstaller olmayan sürüm bulup yüklemen lazım eğer diğer qt uygulamaları çalışıyorsa.eğer yükleyeceğin dosyanın set up ı elindeyse sis editörle aç sonra dosyalar kısmına gel orada 2 ayrı uygulama görürsün birisi kendi uygulaman diğeriyse smart ınstallerdir.kendi uygulamanın üzerine gel ve seçeneklerden çıkart de kaydet ve yükle.ama internete bağlanarak mesela oviden indıriyorsan hata verir.set up bulup yukarıda anlattıklarımı yapman gerekir.

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
smart ınstaller olmayan sürüm bulup yüklemen lazım eğer diğer qt uygulamaları çalışıyorsa.eğer yükleyeceğin dosyanın set up ı elindeyse sis editörle aç sonra dosyalar kısmına gel orada 2 ayrı uygulama görürsün birisi kendi uygulaman diğeriyse smart ınstallerdir.kendi uygulamanın üzerine gel ve seçeneklerden çıkart de kaydet ve yükle.ama internete bağlanarak mesela oviden indıriyorsan hata verir.set up bulup yukarıda anlattıklarımı yapman gerekir.

Tesekkurler yaptim oldu :D peki problem ney

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayır sorun Qt. Birşey yüklemeyeceksin.

furkan5800

furkan5800

Üye
qt yi kur

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
qt var diyom qt qt mobılıty webkit falan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben qt yi kur demedim başkası söyledi. O yüzden sana sorunun ayrıntılarını söyliyim: Sanırım CFW kullanıyorsun ve telefonunda Ovi Maps 3.06 önceden yüklüydü. Smart installer Qt li programları kuramaz ve kurulumu yarıda keser. CFW'de Qt hatası giderilmediği için böyle bir sorun yaşıyorsun.

Eğer CFW yüklemediysen bu sorunun başka bir açıklamasını bilmiyorum.

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
cfw kullanmıyorum :D kullanmakisterdim ama pcyok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt