acil 5800 cılar telinizi servise gönderin bilgi ednin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marmaraisland

Üye
    Konu Sahibi
acil 5800 cılar telinizi servise gönderin bilgi ednin
arkadaşlar dün isanbuldaydım bu konuyu nereye acıcam bılmıyorum ama burdan sölemek ıstedım neyse işte istiklal caddesindeki nokia club a gıtım 5800 vermeye daha doğrusu versıon yukseltmekıcın dedılerkı sadece 5800 ları alamıyoruz biz hiçbi işlem yapamıyorz direk ana erkezine kvk teknık servise getirmemi istediler bende oraya etırdım heryerde hiçbi şekilde 580 kabul etıyolar dırek ana merkezlerıne yonlenırıyolar sanırım buyuk bı baskı var yada sorun bılgınız olsun dedım ordakı yetkılıye sordugumda değşim yapabilceklerini sölediler sanırım ya cok buyuk bı degısım olucak tel degısımı yada para iadesı gıbı yada teli baştan yaratıcakalr cunku ana rkeze topaldıkalrına göre ve hıcbi nokia claba elletmedkerıne göre buyuk bı sorun var 5800 olanlar bence bı an önce gıdıp tellerını servıse bıraksınlar ve servis kaıtlarını kaybetmesınler bu konuyu nereye acıcam bılemdım ama doru bıyer varsa burdn kaopyalaıyp koyabılırsınız saolun buarada yaklaşık 15 gun servıste kalıyomus ve 1saat yetkıleyle konustuk 5800 dan yaba bı şıkayet gelıyomus bılgınıze

baya1994

baya1994

Üye
5800 toplamazlar neden diye sorarsan nokia bunun altından kalkamaz yada servise verip onlar çip gibi birşey takarlar ne zamandan beri v60 bekliyoz belki bu yüzden olabilir

hanrym00

hanrym00

Üye
baya1994'e katılıyorum toplatılma gibi bi durumun altından kalkamazlar bencede.

asnf

Üye
Ben ne söylemeye calıstıgınızı anlayamadım . Daha acıklayıcı olur musunuz acaba ? Sorun nedir mesela ?

Yasar0165

Üye
arkadaslar nokıa 5800 turkce dıl yukleyemıyorum yrdımcı olursanız sevınırım!!

potasyumsiyanur

Üye
aynı durumu bende yaşadım
"versiyon yükleme işlemini kendimiz yaptığımız zamanlarda birçok problem çıkmakta" yazan yorumları okuyunca yetkili servise götüreyim dedim orada artık 5800 lar için ana merkeze yönlendirme yaptıklarını söylediler 10-15 gün beklememek için vermedim v60 ı bekliyorum belki o zaman gönderirim

manialog

manialog

Üye
benimde ekran hatası vardı verdim servise merkeze transfer etmişler

pcwolf

pcwolf

Üye
İyi de hangi bahaneyle servise verecez telefonu.

ca_sus

Üye
ya kardeş milletin kafasını karıştırma bende güncelleme için servise verdim v51 güncellemişler yollamışlar hiçbirşeyde demediler nokıa shopa götürdüm servise yollayacaz dediler bu kadar yolladılar geldi sorun yok :D

fatih_sniper23

fatih_sniper23

Üye
bende 5800ımı 4 gün önce verdim merpa aracılığıyla servise merkeze gideceği için 1 ayı aşkın bi süre bekleyebilirsin dediler bende titreşim ve ekranda çizgi çizgi olarak reset atma sorunu vardı bide arka kapaktaki kalem kolay çıkıyor dedi görevli her ne kadar da kullanmasamda öyleymiş değiştirsinler diye forma ekledik hala bekliyorum bakalım ne olacak telefona umarım sorunları halledebilirler

ca_sus

Üye
titreşim sorunu nasıl kardeş bendede varda hiçmi çalışmıyo kafasına göremi aktif oluyo

senolizing

Üye
bukadar adi ve hzlı üretimde telefon parcalarının %90 çin doğaldır yüksek kar elde etmek artık çinden geciyor bende 5800 aldım pişamn değilim suana kadar ama bu telefondan şikayeti olan cok süphelendim ister istemez

fatih_sniper23

fatih_sniper23

Üye
titreşim sorunu şöyleki arama veya mesaj geldiğinde bazen titriyor bazen titremiyor çevremde 4 5 arkadaşın daha 5800 var bana aynı sorunu yaşadıklarını söylediler bende gün içinde tel sesini açamadığım için servise verdim çok saçma bi sorun titreşimin önemi yok gibi bişey yaw inşallah yaparlar.

ca_sus

Üye
aynen kardeş bendede öyle sorun 2 kere yolladım test yapıyoruz yazılım güncelliyoruz aynı 5800 başka telefonla aynı test sonuçları çıkıyormuş tabi geldiğinde çalışmıyo dokunmatik ekran titreşimide dahil 3 dakika çalışıyosa 2 dakika çalışmıyo sorun hallolursa banada yardımcı olusan ii olur kardeş

PlaJGezgini

PlaJGezgini

Üye
5800 XM 'de herhangi bir sorun yok. Gayet kullanışlı ve düzgün çalışıyor. Sizin şansınız yokmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt