marmaraisland
Üye
acil 5800 cılar telinizi servise gönderin bilgi ednin
arkadaşlar dün isanbuldaydım bu konuyu nereye acıcam bılmıyorum ama burdan sölemek ıstedım neyse işte istiklal caddesindeki nokia club a gıtım 5800 vermeye daha doğrusu versıon yukseltmekıcın dedılerkı sadece 5800 ları alamıyoruz biz hiçbi işlem yapamıyorz direk ana erkezine kvk teknık servise getirmemi istediler bende oraya etırdım heryerde hiçbi şekilde 580 kabul etıyolar dırek ana merkezlerıne yonlenırıyolar sanırım buyuk bı baskı var yada sorun bılgınız olsun dedım ordakı yetkılıye sordugumda değşim yapabilceklerini sölediler sanırım ya cok buyuk bı degısım olucak tel degısımı yada para iadesı gıbı yada teli baştan yaratıcakalr cunku ana rkeze topaldıkalrına göre ve hıcbi nokia claba elletmedkerıne göre buyuk bı sorun var 5800 olanlar bence bı an önce gıdıp tellerını servıse bıraksınlar ve servis kaıtlarını kaybetmesınler bu konuyu nereye acıcam bılemdım ama doru bıyer varsa burdn kaopyalaıyp koyabılırsınız saolun buarada yaklaşık 15 gun servıste kalıyomus ve 1saat yetkıleyle konustuk 5800 dan yaba bı şıkayet gelıyomus bılgınıze