açık olan uygulama..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
açık olan uygulama..!
Nokia N8'de açık uygulamaya bir sınırlandırma getirebilirmiyiz,varsa sınırlandırmayı değiştirebilirmiyiz,benim tlefonda 5 uygulama açıyorum ,sonra bir tane daha açayım diyorum bakıyorum bir uygulama gözükmüyor.Anlamış değilim.Cevap verecek olanalra şimdiden teşekkür ederim..!

mucaht

Üye
bir ara benimde dikkatimi çekmişti 6. uygulamayı açınca menüde sadece 5 tane gözüküyordu. Sonra bir daha denemedim aynı anda 3 tane uygulama bile açık bırakmıyorum telefonda. Bu sabah talihsiz bir olay sonucu telefonuma format atıp flashlamak zorunda kaldım ve an itibariyle 21 tane uygulama açık bir şekilde menü tuşuna basılı tutup görebiliyorum. Format attığım için mi düzeldi yoksa o anlık mıydı bir şey söyleyemiyorum.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
nasıl yani 6 uygulama çalıştırıyorsunuz sonra menu tuşuna basılı tutunca açık uygulamar çıkıyor ve 5 tanesi mi görünüyor :S ben öyle anladım bu arada dün denedim ne kadar açabilirim diye 29 uygulama açtım :) daha fazlası yoktu :D

mucaht

Üye
aynen öyleydi kardeşim benim istersen10 tane uygulama aç ama menü tuşuna basılı tutunca 5 tanesi gözüküyordu. An itibari ile denedim ve 21 tane uygulamayı menü ye basılı tutunca görebildim. Dediğim gibi format atınca mı düzeldi ya da o anlık birşey miydi bilemiyorum. =)

balkonkusu

balkonkusu

Üye
aynen öyleydi kardeşim benim istersen10 tane uygulama aç ama menü tuşuna basılı tutunca 5 tanesi gözüküyordu. An itibari ile denedim ve 21 tane uygulamayı menü ye basılı tutunca görebildim. Dediğim gibi format atınca mı düzeldi ya da o anlık birşey miydi bilemiyorum. =)

düzeldiyse güzel o zaman :)

selly1310

selly1310

Üye
acık olan uygulamları nasıl görebiliyorsunuz.Hangi menüye basınca görünüyor.Menü tuşu derken neyi kastediyorsuuz??

Rich4arD

Rich4arD

Üye
:oke:
acık olan uygulamları nasıl görebiliyorsunuz.Hangi menüye basınca görünüyor.Menü tuşu derken neyi kastediyorsuuz??
Menü tuşuna belli bir süre bastığınızda karşınıza gelecektir . Bu ekranda görebilirsiniz Açık olan uygulamaları vb türden şeyleri . Buradan herhangi bir görüntünün üzerine basılı tutarsan iki seçenek çıkar üsttekini hatırlamıyorum fakat altta tüm uygulamaları kapat olur oda adından da anlaşılacağı üzere bütün açık olan herbirşeyi kapatır . Onun dışında sadece istediğin birşeyi kapatmak istersen onun sağ üstünde olan çarpı işaretine basabilirsin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt