Açık Ögretim Fakültesi Askerlik Tecil İşlemleri SORU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
girayhan43

girayhan43

Üye
    Konu Sahibi
Açık Ögretim Fakültesi Askerlik Tecil İşlemleri SORU
Merhaba arkadaslar ben 2 yıllık 2009 myo mezunuyum.Dikey geçısle Açıkögretim işletme fakultesıne geçtim burada kayıt yaparak bır yıl sınavlara gırmedım sonra sınıf tekrarı oldu bu sene sadece 3 dersı verebildim.şuan askerlıkle alakalı biçok durum belırtmısler ben her kayıtta yanı ıkı yıldır askerlık subesıne tecıl kaydı ıle ılgılı belge goturuyorum ıkı sene ustuste tekrar oldugu ıcın bızım tecil olayı nasıl olur yardımcı olursanız minnettar olacagım şimdiden tesekkurler...

kol@j

kol@j

Üye
aof bürosuna git ve durumu öğren icap eden belgeleri alip askerlik şubesine götür...

askere gelsende kışlandan aof sinavlarına girebilirsin...

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
girayhan43

girayhan43

Üye
    Konu Sahibi
aof bürosuna git ve durumu öğren icap eden belgeleri alip askerlik şubesine götür...

askere gelsende kışlandan aof sinavlarına girebilirsin...
tesekkurederım fakat sımdı soyle bır durum var 2009 tarıhınde gotürdügümde 2011 tarıhı vardı evrakta gecen sene aynı donemde ne yazdıgını acıp bakamadım bu sefer muhurlemıslerdı zarfı dıyorumkı 2012 olmusmudur gıdıp şubeye sormaktanda tırstırdı mıllet cunku birçok yorumlar var bu konularla ilgili

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
AÖF Merkez Büro :0222 335 05 80 dahili 3939

İnternetten sağlıklı bilgi alamazsın. Bu numarayı ara durumunu anlat ne yapılabileceği konusunda yardımcı olurlar.

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR ' ve pelın_
kol@j

kol@j

Üye
aöf öğrencileri öğrenciliklerinden dolayı tecil alamıyor...
normal 3 yil tecil hakkın bittiyse şubeye git yoksa kaçak durumuna düşersin

eğer tecil içindeysen şubeye gidip gene bilgi alabilirsin

dediğim gibi aöf'ni kışlanda okuyabilirsin...neresi olursa olsun sınavlarına girmen konusunda komutanklar yardımcı oluyor

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Yorum yapan arkadaşlar bana bir şey bırakmamıs

girayhan43

girayhan43

Üye
    Konu Sahibi
kalender sanada tesekkurler alakan için lakin kütahya bölgesınde ekım ayı yoklamaları olmus suan bana herhangı bır yoklama durumu ıle ılgılı bır bılgı gelmedı

kol@j

kol@j

Üye
bence sen güvenme bazen yakın akrabalarına bile tebliğ edebilirler...

sen gene şubene bir sor...
yoksa kaçak durumuna düşersin...
zaten yoklama çağrısından bir yıl sonra mı ne sevk ediyorlar...

girayhan43

girayhan43

Üye
    Konu Sahibi
evet aslında dedgınız dogru sayın kol@j en kısa sürede şubeye gideceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt