Açık kaynak gönder DJ !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açık kaynak gönder DJ !


İki kanalı karıştıracağım diye mikserlere tomarla para ödemekten sıkılmış DJ'lere müjde! Artık açık kaynaklı Aurora var !


Bilgisayarı ile müzik yapmak için aldığı mikserlere verdiği para ile kendi barını açabileceğini düşünen bilgisayar DJ'lerine müjde! Artık kendi mikserinizi yapabileceksiniz.

Çift kanallı USB beslemeli bir mikser olan , kanalları kontrol eden iki fader, ve kanallar arası geçişi sağlayan bir çapraz fader, 24 potansiyometre ve sekiz ışık düğmesinin tamamını bir PIC 18F4525 mikrokontrol modülü etrafında birleştirmiş. Bu ayarda bir mikser için oldukça standart olan bu modüller, Aurora'nın açık kaynaklı oluşu sayesinde kendisini "standart bir mikser" sınıfından "yeme de yanında yat" sınıfında tanımlamamıza sebebiyet veriyor.

İsterseniz parası neyse verip satın alabileceğiniz bu mikser, eğer "kendi işini kendi yapabilecek" kadar delikanlı fakirseniz bütün montaj yönergeleri, devre şemaları, malzeme özellikleri ve cihazı kendi kendinize yapmanıza olanak tanıyacak tüm gerekli bilgileri ile kullanımınıza .

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt