Açık hat sorunu ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
Açık hat sorunu ??
Arkadaşlar yaşım daha reşit değilken gidip bi açık hat almıştım hala bu hattımı kullanmaktayım ve değiştirmekte istemiyorum fakat hat açık hat ve tanımadıgım bırısının uzerıne kayıtlı oldugu ıcın dogru düzgün bi işlem bile yapamıyorum bu hattı üzerime almamın bi yolu varmı ??

adanalı1

adanalı1

Üye
O kişiyi bulup. hattı uzerıne devr alman gerek.
Tıpkı Elektrık su faturası gıbı :D

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende böyle bi cevap geliceğini bekliyodum valla :D ama adam istanbulda ben kocaelide :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Onun yerine numaranız çok önemli değilse gibi kendinize hat almanız daha mantıklı...

mstf_l

mstf_l

Üye
bence de yeni bir hat al numara önemli degilse öbür türlü ugrasırsın

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bence açık hat kullanmak çok saçma ben şahsen açık hat sahibi olursam hiç gözümü kırpmadan o hattı emekliye ayırır sonra kendime kendi adıma güzel bir numara alırım kafam rahat eder :oke:

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
Onun yerine numaranız çok önemli değilse gibi kendinize hat almanız daha mantıklı...
hocam iyi diyosunda kartvizitimde bu numara yazıyo malesef değiştremiyorum ileriki dönemlerde yeni kartvizitler basılcak anca o zamn o da kim bilir ne zamn ölme eşeğim ölme.

tempestshine

tempestshine

Üye
Yeni hat almak en iyi çözüm yolu gibi :hmmm

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Asıl hat sahibini bulup, devir işlemi yapmaktan başka çözümü yoktur hocam.

Kdr05

Kdr05

Üye
Aldıktan yaklaşık bir yıl sonra kullandığım avea açık hattıma numaramın turkcell e taşındığı mesajı gelmişti. Yani hattım pisi pisine elimden gitmişti. Diyeceğim o ki açık hat kullanmak riskli iş. :)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
:)ben de yaklaşık 5 yıl kullandığım avea hattım başka kişinin üzerine kayıtlı çıktı ve hattım kayboldu,yedeğini de çıkaramadım malesef.

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
Aldıktan yaklaşık bir yıl sonra kullandığım avea açık hattıma numaramın turkcell e taşındığı mesajı gelmişti. Yani hattım pisi pisine elimden gitmişti. Diyeceğim o ki açık hat kullanmak riskli iş. :)
ben 5-6 yıldır kullanıyorum hocam bu hattı oyle bısey basıma gelıcegını sanmıyorum olsa sımdıye kadar olurdu :)) ama tabi haklısın acık hat almak akıl işi değil açıkcası :)

Kdr05

Kdr05

Üye
ben 5-6 yıldır kullanıyorum hocam bu hattı oyle bısey basıma gelıcegını sanmıyorum olsa sımdıye kadar olurdu :)) ama tabi haklısın acık hat almak akıl işi değil açıkcası :)

Dediğim gibi riskli iş. 'dedeminoglu' nun da başına geldiği gibi hattın kaybolması , benim başıma geldiği gibi numarının başka bir operatöre taşınması gibi olası durumlar var malesef.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye

zczczc avea online işlemler menüsünden hat bilgilerine bi göz at hocam.hattının kimin üzerine kayıtlı olduğu belli olur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt