redalert01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Konuyu 5 kişi okuyor 10 kişi okuyor oraya neden yazıyorsun ki?
Konu o kadar komik ki beğen butonu sayesinden facebook da bile paylaşılabilir.
Arkadaşım anladım ama sen bana o lafı söyledikten sonra ayrılmışsın aktif deildin bende gerekeni yaptım kim olsa aynısını yapardı alışkanlık tan demişsin ama ne olursa olsun dikkatli olman gerekirdi ama tamam eğer istiyosan ban kaldırılsın ben şikayetimi geri alıyorum.
arkadaş yöneticilerden cevap bekliyon ama ben şunu diyim sandece many**ak dedgim için ceza puanı aldım keşke demeseydim diyorum şimdi senin ettigini bilmem ama bak küçük şeydir küfür bile degil gibi yani forumun huzuru için demicen ve dersen sonuçlarına katlancan ben vs. gibi
hay amq heryerde aynı şeyleri sölüyorsun en üstün tel n8 mi ? güldürme beni ?
adam demişki daha üstün bir tel.alabilirim fiyat aralığı önemli değil ? sen anında Tabki N8
e sende her yerde aynı şeyi diyorsun be kardeşim.!
ben okumaktan bıktım mk .
sen git samsung galaxy s al android var n8 falan galaxys nin yanında hikayeeeeeeeeee.
tam gerizekali bu ya mal x)
Ciddiyim 5,6 defa denedim Düzelmedi.Şimdi şu ilk mesaj sizin düzenlemek isteyip de düzenleyemediğiniz mesaj oluyor. Çünkü rebel_altair'e yazılan mesajınız o.. Mesaja şöyle bir bakıyorum da "3 karakter hatası"ndan dolayı düzeltilemeyecek bir mesaj değil.
Yorumsuz... Neden ? Çünki bişe dersem yine suçlu ben olacağım neden ? Çünkü admin....Adamın orasına burasına bilmem ne yapıyorsunuz, üstüne gelmiş bunun neresi yüksek derecede diyorsunuz! Yahu arkadaş, akıl var mantık var; beni mi sınıyorsunuz, kendinizi çok mu akıllı zannediyorsunuz anlamıyorum..
Ben adamın orasına burasına göz diktiğimi hatıralmıyorum o Hawx konusundada İnsanın sabrını zrluyorlar nedemek isdediğimi anlamışındır..O bana o lafları edecek ben ona bişe diyemiyeceğim...Ceza sisteminde küfür için iki tür uyarı şekli var: 'yüksek derecede' olanı bir, 'düşük derecede' olanı iki.. Bunlardan düşük derece olanı adama ib-ne dediğinde alırsınız; yüksek olanı üyenin orasına burasına göz diktiğinizde alırsınız.
Ayrıca, açtığınız yararlı her konu size bir küfür hakkı vermiyor. O konulara yazık olsun lafını geçeceksiniz önce bir.. Paylaşım konularına küfür edenleri şikayet edip banlatmasını biliyorsan, küfür ettiğinde de banlanmasını bileceksin.
Ciddiyim 5,6 defa denedim Düzelmedi.
6 yıldır bu sistemi kullanıyorum, 3 yıldır yönetiyorum. Olmaması imkansız, onu diyeyim önce bir.
Yorum yapacak bir söz bulabilecek misiniz ki yorumsuz diyorsunuz? El insaf yahu bir değil, iki kişiye küfür etmişsiniz; bir de üstüne hakaret etmişsiniz.. Ve gelmiş 'küfür ettim ama yüksek derecede değildi' diyorsunuz.
Orasına burasına göz diktiğinizi hatırlamıyor musunuz?Yahu arkadaşım, bak bir önceki mesajımda alıntıladığım ilk mesajınızda "amk" yazıyor. Bu ney? Diğer tamamen sildiğim mesajında bilmem nereni 'si..m' yazıyordu. E bu ney? Sizin ağız alışkanlığınız samimi olduğunuz insanlaradır. Tanımadığınız birinden küfür yeyince 'bak bu yüksek derecede değildi, o yüzden seni affediyorum' mu diyorsunuz, nedir?
Adminin büyük görülmesi olayına hiç girmiyorum zaten. Çok gereksiz bir cümle.
Son istediğinizi yapmam sözkonusu olamaz. Hatta bu mesaja cevap vereceğinizi düşünerek biraz bekledikten sonra bu hesabınızı da banlayacağım.
Tamam banla. Son isteğim vardı onuda kabul etmiyorsunuz...birdaha siteye girmiycem. Hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?