Açık bir şekilde küfür/yüksek derecede ve ben yüksek derece olduğunu düşünmüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redalert01

redalert01

Üye
    Konu Sahibi
Açık bir şekilde küfür/yüksek derecede ve ben yüksek derece olduğunu düşünmüyorum
Merhaba, ( Ben Trackmania)

Ben ceptelefonları genelde yüksek derecede bir küfür etmişim, ve banlanmışım.
o küfür el alışkanlığıydı dikkatimden kaçmış olmalı ama sonradan fark ettim ve silmek istedim edit butonundan küfürü sildim
kaydet dediğimde en fazla 3 karekter olamlıdır dedi 5,6 kere denedim maleef olmadı
ve alıntı yaptığım kişi sanırım şikayet etti bana küfür etti diye falan ama ben ona etmedin üyeninde adı rebel_altair..
ben sana küfür etmedim el alışkanlığı çıkan bir kelimeydi düzeltmeye çalıştım olmadı.
Sanırım chawrash banladı beni ben bişey sölemek isdiyorum lütfen banlamayın şurda şu konuyu bi adam akıllı konuşalım..
Tamam küfrüm açık bir şekildeydi ama nerede yüksek derece ?
eger benim a*k küfrüm yüksek dereceyse benim maxicep için açtığım konulara yazıklar olsun..
Ben bu kadar diyorum benim ettiğim küfür yüksek derecede değil ve herhangi bir şahısa etmedim küfürüm ortayaydı..
Banımı açın diye bu sefer yalvarmıycam ( Çok Ciddiyim ) Eger banım açılırsa maxicep te devam ederim eger sitede hala yasaklanacaksam
bir rıcam olacak.
Trackmania üyeliğimin banını açın Bir daha sitenize ziyaret emiyeceğim son bu konudada ciddiyim. Hoş çakal maxicep...

Not: Lütfen banlamayın veya konuyu kitlemeyin çünki yapılan her yoruma cevap vermek isdiyorum Chawrash mesajı attı ve konuyu kapattı olmasın. Konu açık kalsın.!

--------------- Ekleme ---------------

Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
redalert01, Anıl Umut, *ReBeL_ALTaiR*

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konuyu 5 kişi okuyor 10 kişi okuyor oraya neden yazıyorsun ki?
Konu o kadar komik ki beğen butonu sayesinden facebook da bile paylaşılabilir.

redalert01

redalert01

Üye
    Konu Sahibi

Starsley

Arkadaşım anladım ama sen bana o lafı söyledikten sonra ayrılmışsın aktif deildin bende gerekeni yaptım kim olsa aynısını yapardı alışkanlık tan demişsin ama ne olursa olsun dikkatli olman gerekirdi ama tamam eğer istiyosan ban kaldırılsın ben şikayetimi geri alıyorum.

redalert01

redalert01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım anladım ama sen bana o lafı söyledikten sonra ayrılmışsın aktif deildin bende gerekeni yaptım kim olsa aynısını yapardı alışkanlık tan demişsin ama ne olursa olsun dikkatli olman gerekirdi ama tamam eğer istiyosan ban kaldırılsın ben şikayetimi geri alıyorum.

Önemli değil bende olsam bende öyle yapardım.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
arkadaş yöneticilerden cevap bekliyon ama ben şunu diyim sandece many**ak dedgim için ceza puanı aldım keşke demeseydim diyorum şimdi senin ettigini bilmem ama bak küçük şeydir küfür bile degil gibi yani forumun huzuru için demicen ve dersen sonuçlarına katlancan ben vs. gibi

redalert01

redalert01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş yöneticilerden cevap bekliyon ama ben şunu diyim sandece many**ak dedgim için ceza puanı aldım keşke demeseydim diyorum şimdi senin ettigini bilmem ama bak küçük şeydir küfür bile degil gibi yani forumun huzuru için demicen ve dersen sonuçlarına katlancan ben vs. gibi

Ana bacı katmadım yüksek derece olduğunu düşünmüyorum ama admin yüksek derecede olduğunu düşünüyorsa tek isteğimi belirttim..Banımı açsın sitenie birdaha girmiycem..Bundan emin olabilirsiniz.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Banlanmanıza sebep olan mesajlar:

Bu mesajı tamamen sildim forum üstünden, şikayet raporuna eklenen mesajı olduğu gibi kopyalıyorum:
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-n8-mi-samsung-wawemi-460039.html

hay amq heryerde aynı şeyleri sölüyorsun en üstün tel n8 mi ? güldürme beni ?
adam demişki daha üstün bir tel.alabilirim fiyat aralığı önemli değil ? sen anında Tabki N8
e sende her yerde aynı şeyi diyorsun be kardeşim.!
ben okumaktan bıktım mk .
sen git samsung galaxy s al android var n8 falan galaxys nin yanında hikayeeeeeeeeee.

Şu mesajın olduğu konuda ise üyeye yazılmış açık bir küfür vardı, onu da tamamen sildim ancak onu mesajlarınızı kontrol ederken buldum şikayete düşmedi yani o yüzden onu alıntılayamıyorum. Bu da üyeye yazdığınız hakaretli mesaj:
http://www.maxicep.com/bada-os-oyun/h-a-w-x-indir-yukle-download-samsung-apps-426473.html

tam gerizekali bu ya mal x)

Şimdi şu ilk mesaj sizin düzenlemek isteyip de düzenleyemediğiniz mesaj oluyor. Çünkü rebel_altair'e yazılan mesajınız o.. Mesaja şöyle bir bakıyorum da "3 karakter hatası"ndan dolayı düzeltilemeyecek bir mesaj değil.

Adamın orasına burasına bilmem ne yapıyorsunuz, üstüne gelmiş bunun neresi yüksek derecede diyorsunuz! Yahu arkadaş, akıl var mantık var; beni mi sınıyorsunuz, kendinizi çok mu akıllı zannediyorsunuz anlamıyorum..

Ceza sisteminde küfür için iki tür uyarı şekli var: 'yüksek derecede' olanı bir, 'düşük derecede' olanı iki.. Bunlardan düşük derece olanı adama ib-ne dediğinde alırsınız; yüksek olanı üyenin orasına burasına göz diktiğinizde alırsınız.

Ayrıca, açtığınız yararlı her konu size bir küfür hakkı vermiyor. O konulara yazık olsun lafını geçeceksiniz önce bir.. Paylaşım konularına küfür edenleri şikayet edip banlatmasını biliyorsan, küfür ettiğinde de banlanmasını bileceksin.

redalert01

redalert01

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi şu ilk mesaj sizin düzenlemek isteyip de düzenleyemediğiniz mesaj oluyor. Çünkü rebel_altair'e yazılan mesajınız o.. Mesaja şöyle bir bakıyorum da "3 karakter hatası"ndan dolayı düzeltilemeyecek bir mesaj değil.
Ciddiyim 5,6 defa denedim Düzelmedi.
Adamın orasına burasına bilmem ne yapıyorsunuz, üstüne gelmiş bunun neresi yüksek derecede diyorsunuz! Yahu arkadaş, akıl var mantık var; beni mi sınıyorsunuz, kendinizi çok mu akıllı zannediyorsunuz anlamıyorum..
Yorumsuz... Neden ? Çünki bişe dersem yine suçlu ben olacağım neden ? Çünkü admin....
Ceza sisteminde küfür için iki tür uyarı şekli var: 'yüksek derecede' olanı bir, 'düşük derecede' olanı iki.. Bunlardan düşük derece olanı adama ib-ne dediğinde alırsınız; yüksek olanı üyenin orasına burasına göz diktiğinizde alırsınız.
Ben adamın orasına burasına göz diktiğimi hatıralmıyorum o Hawx konusundada İnsanın sabrını zrluyorlar nedemek isdediğimi anlamışındır..O bana o lafları edecek ben ona bişe diyemiyeceğim...
Ayrıca, açtığınız yararlı her konu size bir küfür hakkı vermiyor. O konulara yazık olsun lafını geçeceksiniz önce bir.. Paylaşım konularına küfür edenleri şikayet edip banlatmasını biliyorsan, küfür ettiğinde de banlanmasını bileceksin.

İyi bakalım Hasan bey..

Her ne kadar alakasız olsada şurada birşey demek isdiyorum, Çoğu üyenin gözünde admin büyük gözkür ama benim gözümde herkez aynıdır :)

Son isteğimi yapmanızı isdiyorum VE sitenize birdaha girmiycem son ektivitesi bölümündende bakabilrsiniz bugun sondu birdaha da girmiyeceğim hayırlı forumlar...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
siteye bi daha girmeyeceksen neden banının açılmasını istiyosun ??

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ciddiyim 5,6 defa denedim Düzelmedi.

Yorumsuz... Neden ? Çünki bişe dersem yine suçlu ben olacağım neden ? Çünkü admin....

Ben adamın orasına burasına göz diktiğimi hatıralmıyorum o Hawx konusundada İnsanın sabrını zrluyorlar nedemek isdediğimi anlamışındır..O bana o lafları edecek ben ona bişe diyemiyeceğim...

İyi bakalım Hasan bey..

Her ne kadar alakasız olsada şurada birşey demek isdiyorum, Çoğu üyenin gözünde admin büyük gözkür ama benim gözümde herkez aynıdır :)

Son isteğimi yapmanızı isdiyorum VE sitenize birdaha girmiycem son ektivitesi bölümündende bakabilrsiniz bugun sondu birdaha da girmiyeceğim hayırlı forumlar...

6 yıldır bu sistemi kullanıyorum, 3 yıldır yönetiyorum. Olmaması imkansız, onu diyeyim önce bir.

Yorum yapacak bir söz bulabilecek misiniz ki yorumsuz diyorsunuz? El insaf yahu bir değil, iki kişiye küfür etmişsiniz; bir de üstüne hakaret etmişsiniz.. Ve gelmiş 'küfür ettim ama yüksek derecede değildi' diyorsunuz.

Orasına burasına göz diktiğinizi hatırlamıyor musunuz? :D:D Yahu arkadaşım, bak bir önceki mesajımda alıntıladığım ilk mesajınızda "amk" yazıyor. Bu ney? :D Diğer tamamen sildiğim mesajında bilmem nereni 'si..m' yazıyordu. E bu ney? Sizin ağız alışkanlığınız samimi olduğunuz insanlaradır. Tanımadığınız birinden küfür yeyince 'bak bu yüksek derecede değildi, o yüzden seni affediyorum' mu diyorsunuz, nedir?

Adminin büyük görülmesi olayına hiç girmiyorum zaten. Çok gereksiz bir cümle.

Son istediğinizi yapmam sözkonusu olamaz. Hatta bu mesaja cevap vereceğinizi düşünerek biraz bekledikten sonra bu hesabınızı da banlayacağım.

hakan.c

hakan.c

Üye
senin için küfür sınırı nedir?

redalert01

redalert01

Üye
    Konu Sahibi
6 yıldır bu sistemi kullanıyorum, 3 yıldır yönetiyorum. Olmaması imkansız, onu diyeyim önce bir.

Yorum yapacak bir söz bulabilecek misiniz ki yorumsuz diyorsunuz? El insaf yahu bir değil, iki kişiye küfür etmişsiniz; bir de üstüne hakaret etmişsiniz.. Ve gelmiş 'küfür ettim ama yüksek derecede değildi' diyorsunuz.

Orasına burasına göz diktiğinizi hatırlamıyor musunuz? :D:D Yahu arkadaşım, bak bir önceki mesajımda alıntıladığım ilk mesajınızda "amk" yazıyor. Bu ney? :D Diğer tamamen sildiğim mesajında bilmem nereni 'si..m' yazıyordu. E bu ney? Sizin ağız alışkanlığınız samimi olduğunuz insanlaradır. Tanımadığınız birinden küfür yeyince 'bak bu yüksek derecede değildi, o yüzden seni affediyorum' mu diyorsunuz, nedir?

Adminin büyük görülmesi olayına hiç girmiyorum zaten. Çok gereksiz bir cümle.

Son istediğinizi yapmam sözkonusu olamaz. Hatta bu mesaja cevap vereceğinizi düşünerek biraz bekledikten sonra bu hesabınızı da banlayacağım.

:kop: Tamam banla. Son isteğim vardı onuda kabul etmiyorsunuz...birdaha siteye girmiycem. Hoşçakalın.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İyi forumlar arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...