Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aciiil yardııııııım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilqhery
Üye
Konu Sahibi
Aciiil yardııııııım
benim nokia 5130 xpressmusic telefonum war ben telefonu nokia software updaterden güncelleştirmek istiyorum ama güncellestiremiyorum resmideki hata cıkıyor nlur yardııım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu resimdeki hata cıkıyoooooor
DSJSPextes
Üye
Nokia'nın sitesinden en son pc-suite programını indir sonrada aynı sorun olacak mı bi dene istersen?Cevabını bekliyorum..
OğuzcanAbi
Üye
telefon dene güncellemeyi bide
kol@j
Üye
burada bişeyler var...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
JayJayyy
Üye
tlf dan dene.
anl_tr
Emekli Yönetici
updater programını kaldır pcye restart at, yeniden yükle, xpnin tüm güncellemeleri tam degilmi çünkü freamwork sunucusuna baglanıyor günceleme yaparken.
ilqhery
Üye
Konu Sahibi
Nokia'nın sitesinden en son pc-suite programını indir sonrada aynı sorun olacak mı bi dene istersen?Cevabını bekliyorum..
pc suite ile baglanıyorum bu arada dger arkadaslar benm arkadaşın xpressmusic telefonu war kendi bilgisayarımdan bağladım ona bağlanıyo ama bende bağlanmıyo pc suit de yeni güncelleme yok diyo benim v.06.65 ama nokia nın sitesinden bakyorumorada 07.91 diyor.. anl_tr senin dediklerinden kaynaklanıyor olabilir bi keresinde pc ye format attıktan hemen sonra kurdum telefonu gördü ama güncellemedi sonra tekrar denedim o hata cıktı