Aciiil yardııııııım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilqhery

Üye
    Konu Sahibi
Aciiil yardııııııım
benim nokia 5130 xpressmusic telefonum war ben telefonu nokia software updaterden güncelleştirmek istiyorum ama güncellestiremiyorum resmideki hata cıkıyor nlur yardııım bu resimdeki hata cıkıyoooooor :hmmm:hmmm:hmmm

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Nokia'nın sitesinden en son pc-suite programını indir sonrada aynı sorun olacak mı bi dene istersen?Cevabını bekliyorum..

OğuzcanAbi

Üye

telefon dene güncellemeyi bide

kol@j

kol@j

Üye
burada bişeyler var...

JayJayyy

Üye
tlf dan dene.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
updater programını kaldır pcye restart at, yeniden yükle, xpnin tüm güncellemeleri tam degilmi çünkü freamwork sunucusuna baglanıyor günceleme yaparken.

ilqhery

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın sitesinden en son pc-suite programını indir sonrada aynı sorun olacak mı bi dene istersen?Cevabını bekliyorum..
pc suite ile baglanıyorum bu arada dger arkadaslar benm arkadaşın xpressmusic telefonu war kendi bilgisayarımdan bağladım ona bağlanıyo ama bende bağlanmıyo pc suit de yeni güncelleme yok diyo benim v.06.65 ama nokia nın sitesinden bakyorumorada 07.91 diyor.. anl_tr senin dediklerinden kaynaklanıyor olabilir bi keresinde pc ye format attıktan hemen sonra kurdum telefonu gördü ama güncellemedi sonra tekrar denedim o hata cıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt