acı tatlı flash....tum maxı cep aılesıne

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazım61061

kazım61061

Üye
    Konu Sahibi
acı tatlı flash....tum maxı cep aılesıne
dun gece ılk defa gozumun nuru n8 e flash attım annayı 25.07 yukledımm turkce ..hersey cok gzueldııı ama benım bı taraflarım kalktı belleyıde yukluycem dedım ...tmm updaute ederken baglantı koptuu...dead phoneee odum koptu tel acılmadı ama dead flash attım kendıne  geldııı..cokk mutluyummm ...ama hala vazgecmedım belle benım olmalıııı...annanın yeı surmunude 25.07 su anda ıyı gorunuyo bakalım ılerleyen gunlerde neler olucakkkk

SilentOne

SilentOne

Üye
belleyi kuramadın mı şimdi?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belleyi kur bence :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belle 4ever :oke:

kazimaydin

Üye
yafff kuramadim belleyii herseyi ck guzel aynen yaptim ama baglanti koptu tel oldu simdi anna var ama belleyi kurucammm kesinnn en kisa zamndaaa

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
belle

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Ah bizimde bi bellemiz olsa, telefon dead olsun gıkım çıkmaz :D

kazimaydin

Üye
ahhh iste ama belle oldu acilmadiii tell zamn herseyin ialciii gun gelir nokia kendi veriri insallah....

TheMadness

TheMadness

Üye
ahhh iste ama belle oldu acilmadiii tell zamn herseyin ialciii gun gelir nokia kendi veriri insallah....
Madness Belle 2.0'ı uploadlıyorum şuan. Diğer bellelerden daha hızlı ve stabil. Tavsiye ederim.

-omer-

-omer-

Üye
25.7'den belleye gecilmiyo arkadasım bende denedim 25.7Den belle geçişi yok. Belle'ye gecmek istiyosan downgrade yapıp 24.1'e geçiceksin ondan sonra belle yüklüyeceksin

TheMadness

TheMadness

Üye
25.7'den belleye gecilmiyo arkadasım bende denedim 25.7Den belle geçişi yok. Belle'ye gecmek istiyosan downgrade yapıp 24.1'e geçiceksin ondan sonra belle yüklüyeceksin
Geçiliyo diye biliyordum? Nokia nasıl geçecek o zaman belleye :D

-omer-

-omer-

Üye
Geçiliyo diye biliyordum? Nokia nasıl geçecek o zaman belleye :D

tecrübeyle sabit. Amerikayı yeniden kesfetmeye gerek yok hocam. 25.7den belleye gecmek için normal veya dead tam 9kez flash attım olmadı sonra downgrade yapıp annaya döndüm. Nokianın nasıl gececegini bilmem ama bildikleri bi yönet vardır bizimki gibi 111..... diye giden kodları yok onların hatrlatırlatırım

TheMadness

TheMadness

Üye

tecrübeyle sabit. Amerikayı yeniden kesfetmeye gerek yok hocam. 25.7den belleye gecmek için normal veya dead tam 9kez flash attım olmadı sonra downgrade yapıp annaya döndüm. Nokianın nasıl gececegini bilmem ama bildikleri bi yönet vardır bizimki gibi 111..... diye giden kodları yok onların hatrlatırlatırım
var. 701 ve 700 navifirmden bakarsan.

Suyaka

Suyaka

Üye
C7 iyidir, C7 candır. 14.2'yken de öyleydi, 25.7'yken de. Görseli yeter, Jerkez takma kafana : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...