açı, k, apalı---Yıldız Tilbe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
açı, k, apalı---Yıldız Tilbe
açı, k, apalı

Merhabalar..

Dışarıda hava nasıl bilmiyorum. İçiminde dışımında camları, kapıları, kapalı bugün.Bugün mutluluğa ihtiyacım yok. Bugün mutsuzluğa hiç ihtiyacım yok.Şevkatim var, sevgim var, saygım ve sadakatim var, huzuruma çok şükür.Yani sorunum kendimle değil. Başkalarının benimle olan sorunlarını anlamıyorum.Tüfek icat oldu mertlik bozuldu. Kimse kimsenin karşısına dikilip, benim seninle şu veya bu sorunum var demiyor.

Arkadan vurmak namert işi. Yılanı deliğinden çıkaran tatlı dili, yılan öğrenmiş, konuşuyor. Seni çok seviyorum, sen birtanesin, sen benim için benden önemlisin derken yüzüne, arkanı dönmeden ğözlerinin dilinden zehir akıyor. Baka baka gözünün içine, haksızlıklarına hak gibi, yalanlarına doğru gibi,ihanetlerine sadakat gibi sahip çıkıyorlar. Bunlarlada size sahip olmaya çalışıyorlar.

Komik desem değil, acı desem değil. Acı biberli baklava gibi. Artık yermisin yemezmisin. Diyorumki,istiyorsan gel,istiyorum diyorsun. Geliyorsun istemiyorsun. Sev diyorum istiyorsan, seveceğim diyorsun, seviyorsun,sevmeden.

Dilin çağırıyor, halin kovuyor dilsiz tavırlarla. Seni anlıyorum diyorsun, anladığın şeyi anlatamıyorsun, bana bakıyorsun, görmüyorsun! Öleyim diyorum bırakmıyorsun, kalayım diyorum bırakmıyorsun. Benim olanda hakkın yokken, benim olmayanıda istiyorsun. Aradığın herşey bende, inanmak istemiyorsun. Gören kör duyan sağırsın. Gönlü görüp duyanların, yüzüsuyu hürmetine dönüyor dünya. Yalnız sen ve senin gibiler kaldığında, dünya dönmeyecek. O zaman dönün dönebildiğinizce, düştüğünüz yerdeki cehenneminizde. Sen benimle kendinde, kendinde benimle kalamazsın sonsuza kadar. Her nokta kendi boşluğunda var. Noktasız mutluluklar dilerim.

Her noktaya sevgilerle

yeildiez tilbe...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Mükkemmmeell yaws.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...