Acer’ın yeni üst seviye akıllısı “Liquid S2″ GFX Bench’de ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Donanım alanında önde gelen firmalardan bir tanesi olan Tayvan kökenli Acer, bir çok farklı ürünle karşımıza gelmekte. Özellikle son dönemin en büyük ilgi göre segmentlerinden olan akıllı telefon ve tablet pazarında da yeni ürünleri ile boy göstermeyi ihmal etmiyor.

Acer yeni üst seviye bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bu yeni akıllı telefonun Liquid S2 olarak adlandırılacağı kaydedilmekte. Bu yeni akıllının teknik özellikleri ise iddialara göre 5.98″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran yanı sıra yonga seti olarak da 2.3Ghz saat hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 ile gelecek.

Acer’ın yeni akıllı telefonu Liquid S2 ayrıca 2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi ile gelecek. Bu yeni cihazın gelecek ay Rusya pazarında yaklaşık 585€ fiyat etiketi ile yerini alması bekleniyor.

Ayrıca Acer Liquid S2 GFX Benchmark sitesinde de ortaya çıktı. Burada da 2.1GHz saat hızında dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, Adreno 330 grafik işlemci, 2GB RAM, Google Android 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi ile geleceği görülüyor.

Buğra

Buğra

Admin
Teknoloji hizla ilerliyor :ehe

Secret26

Secret26

Üye
Bilmiyorum herkes telefon çıkartıyor bu çok iyi bir şey rekabet artarsa model de artar, fiyatlar iner.

skylinegti

skylinegti

Üye
kesin buda türkiyeye gelmez zaten nerde iyi bir telefon var türkiyeye gelmiyor bizde sabit markalardan telefon almak zorunda kalıyoruz...

fk555897

fk555897

Üye
kesin buda türkiyeye gelmez zaten nerde iyi bir telefon var türkiyeye gelmiyor bizde sabit markalardan telefon almak zorunda kalıyoruz...

Acer'ın telefonları bir ara ülkemize geldi fakat fazla tercih edilmedi. Bildiğim kadarı ile Acer şimdi de ülkemizde cep telefonu satıyor. Ama fazla bir bilgim yok.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Acer gelsede tutulmaz cunku laptopunu ve projeksiyon aletini kulladım. İkiside rezaletti. Akıllı telefonunu bilmiyorum ama bulaşmayacağım kesin :D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Diğer markalar ile yarışamayacağı kesin. Ekstra bir özellikte göremedim pek tercih edileceğini düşünmüyorum zaten.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
acer Türkiye deki imajı çok iyi değil. Piyasada tutunmasî zor

Üst Alt