Acer'ın yeni Aspire S 13 modeli, Apple Macbook Air'e rakip geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Acer'ın yeni Aspire S 13 modeli, Apple Macbook Air'e rakip geldi
Acer, bir çok yeni düzüstü PC / tablet modelini gün yüzüne çıkardı.



Tayvan'ın lider donanım üreticilerinden olan Acer, yeni bazı akıllı telefon ve dizüstü bilgisayar / tablet modelleri ile karşımıza gelen firmanın duyurduğu cihazlardan bir tanesi de Acer Aspire S 13 olurken, bu yeni cihaz özellikle de 13" ekrana sahip Apple Macbook Air ve Dell XPS 13 modellerine rakip olarak geliyor.



Firma donanım ve tasarım olarak bu iki cihaz il rekabete girecek Acer Aspire S 13'ü sunarken, fiyat olarak ise diğer modellere göre dikkat çekici şekilde daha düşük fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtelim.

Acer Aspire S 13 notebook modeli, 13.3" büyüklüğünde ekran içeriyor ve bu ekranın çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş.

Konfigürasyon olarak ise teknoloji meraklıları bütçelerine göre seçim yapabilecekler ve 8GB'a kadar sistem belleği ve 512GB'a kadar SSD seçenekleri Acer tarafından sunuluyor. Ayrıca batarya olarak da özelleştirilebilen cihaz firmanın belirttiğine göre 13 saate kadar kullanım imkanı da sunmakta. Standart olarak ise 9 saate kullanım ile cihaz gelmekte.

Acer Aspire S 13, Intel'in Core i3 - i5 - i7 olarak 6. nesil işlemci ailesinden güç alırken, bir adet USB Type-C portu, iki adet USB 3.0 portu ve HDMI çıkışı cihazda yer alırken, ayrıca SD kart soltuna da yer verilmiş.

Obsidian Black ve Pearl White olarak iki renk seçeneğine sahip olan Acer Aspire S 13, Mayıs ayında 699$ seviyesinden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Acer'ın yeni Aspire S 13 modeli, Apple Macbook Air'e rakip geldi
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
13" Laptopmu Olur : ?
 
  • Beğen
Tepkiler: falconn00
snapdroid

snapdroid

Üye
Ucuz fiyat etiketi $699 dolar
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Asus'dan Vazgeçmemenizi öneririm :oke:
 
JustWatch34

JustWatch34

Üye
Her zaman Aceri tavsiye ederim yurt dışından 900 Dolara aldım Hala tıkır tıkır Çalışıyı Tayvan malı
 


Üst Alt