Acer’dan yeni Chromebook 14 duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Acer’dan yeni Chromebook 14 duyurusu geldi
Acer’dan yeni bir Chromebook duyurusu geldi…

Google, mobil platform için bilindiği üzere Android işletim sistemini geliştiriyor ve bu işletim sistemi hem akıllı telefon hem de tablet pazarında en fazla kullanılan işletim sistemi olmuştu. Sadece Android ile de sınırlı kalmayan firma, ayrıca bir süredir de Chrome adındaki işletim sistemini de geliştirmeye devam ediyor.

Google’ın Chome OS adındaki işletim sistemi bir çok cihazda kullanılsa da özellikle de Chromebook modelleri pazarda adından söz ettiriyor. Düşük fiyatları ile tercih edilen Chromebook modelleri bir çok büyük üreticiden gelirken, Acer da bunlardan birisi olmakta.

Acer yeni bir Chromebook modelini daha resmi olarak duyurdu. Firmanın yeni Acer Chromebook 14 modeli adından da anlaşılacağı üzere 14″ büyüklüğünde ekrana sahip ve tamamen alüminyum kasası ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak bu nedenle ağırlığının da 1.54kg olduğunu da belirtelim.

4GB sistem belleğine sahip olan Acer Chromebook 14, 1.6Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Intel Celeron N3060 işlemciden güç alıyor. Yeni cihaz 14″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde IPS ekrana sahip.

Acer Chromebook 14’ün bataryası 12 saat kullanım süresi sunarken, cihazın 1366×768 piksel ekran çözünürlüğü ile gelen versiyonunda ise bu rakam 14 saate çıkmakta. Nisan ayında ABD ve Kanada pazarına sunulacak olan Acer Chromebook 14’ün fiyatı ise Full HD versiyon için 299$ olarak belirlenmiş.

Acer’dan yeni Chromebook 14 duyurusu geldi - MaxiCep

Üst Alt