Bay H Üye Konu Sahibi Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bozkirdangelen Üye Bay H' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hiç olmaz ise, Şu andaki piyasada windows phone işletim sistemine ait arz boşluğunu doldurmuş olur. Piyasayı her gezişimde bir öncekinden daha eksik görüyorum ..
Bay H' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hiç olmaz ise, Şu andaki piyasada windows phone işletim sistemine ait arz boşluğunu doldurmuş olur. Piyasayı her gezişimde bir öncekinden daha eksik görüyorum ..
papakudioflu Emekli Yönetici Alkışlarımız Acer'a Acer Jade Primo, Continuum Dock, Bluetooth Klavye ve Mouse dahil Aralık ayından itibaren 409$ fiyatla satışa sunulacak. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Alkışlarımız Acer'a Acer Jade Primo, Continuum Dock, Bluetooth Klavye ve Mouse dahil Aralık ayından itibaren 409$ fiyatla satışa sunulacak. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
0MG90 Üye papakudioflu' Alıntı: Alkışlarımız Acer'a Acer Jade Primo, Continuum Dock, Bluetooth Klavye ve Mouse dahil Aralık ayından itibaren 409$ fiyatla satışa sunulacak. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 21MP kamera, 3GB RAM
papakudioflu' Alıntı: Alkışlarımız Acer'a Acer Jade Primo, Continuum Dock, Bluetooth Klavye ve Mouse dahil Aralık ayından itibaren 409$ fiyatla satışa sunulacak. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 21MP kamera, 3GB RAM
ponçikEnişte Üye adamlar Continiuum özelliğinin hakkını bu paketle vermiş, tebrik ederiz gerçekten 1499₺-1599₺ arası bişi mi olur TRde?
adamlar Continiuum özelliğinin hakkını bu paketle vermiş, tebrik ederiz gerçekten 1499₺-1599₺ arası bişi mi olur TRde?
symbianbelle Üye Acer a facebook üzerinden mesaj attım ülkemize gelecek mi diye sordum verilen cevap : " gelirse duyuru yaparız " Kutu icerigi fiyatına göre cok iyi
Acer a facebook üzerinden mesaj attım ülkemize gelecek mi diye sordum verilen cevap : " gelirse duyuru yaparız " Kutu icerigi fiyatına göre cok iyi
Bay H Üye Konu Sahibi Bu arada telefonun şöyle şurasında durum LED i olduğu belirtiliyor. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu arada telefonun şöyle şurasında durum LED i olduğu belirtiliyor. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Esendağlı Üye papakudioflu' Alıntı: Alkışlarımız Acer'a Acer Jade Primo, Continuum Dock, Bluetooth Klavye ve Mouse dahil Aralık ayından itibaren 409$ fiyatla satışa sunulacak. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Her şey iyi güzel de neden o kadar geç gelecek acaba, oysa bu paket içeriği ve bu fiyatla talep görürdü bence.
papakudioflu' Alıntı: Alkışlarımız Acer'a Acer Jade Primo, Continuum Dock, Bluetooth Klavye ve Mouse dahil Aralık ayından itibaren 409$ fiyatla satışa sunulacak. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Her şey iyi güzel de neden o kadar geç gelecek acaba, oysa bu paket içeriği ve bu fiyatla talep görürdü bence.