Acer Jade Primo Orange Portekiz Üzerinde Ön Siparişe Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Acer Jade Primo Orange Portekiz Üzerinde Ön Siparişe Sunuldu
Microsoft dışında ilk Windows 10 Mobile amiral gemi akıllı telefonu olan Acer Jade Primo, Portekiz’de ön siparişe sunuldu.



Tayvan merkezli teknoloji devi Acer’ın ilk olarak 2015 Eylül ayındaki İFA fuarında gün yüzüne çıkardığı ve CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda resmi olarak tanıtımını yaptığı ilk Windows 10 Mobile amiral gemi akıllı telefonu Acer Jade Primo, Orange Portekiz tarafından ön siparişle satışa sunuldu.

Acer Liquid Jade Primo Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

Acer Liquid Jade Primo, Windows 10 Mobile ekosisteminde Microsoft dışında amiral gemi seviyesinde tanıtılan ilk akıllı telefon olma özelliğine sahip. Ancak bu telefonun operatör mağazalarında satışa sunulmasını beklemiyorduk. Fakat görünüşe bakılırsa Portekiz Acer Liquid Jade Primo’nun operatör mağazaları aracılığı ile satışa sunulduğu ilk ülke olacak. Orange Portekiz, şimdi Acer Liquid Jade Primo’nun ön siparişlerini başladı. Fakat ne yazık ki uygun fiyatlı bir alternatif olması beklenen Jade Primo’nun fiyatı beklentilerin çok üzerinde gerçekleşti.



Orange Portekiz, Acer Liquid Jade Primo’yu Lumia 950 XL’nin de üzerinde olan 614,99 Euro (470 £, 670 $) fiyatla ön sipariş listesine ekledi.

Acer Liquid Jade Primo, 176 derece görüş açısına sahip 5.5 inç büyüklüğünde Full HD Amoled ekran, Snapdragon 808 Hexa-core işlemci, 3GB sistem belleği, 32GB dahili depolama alanı, çift led flaşlı 21MP f2.2 kamera, LTE Cat 6 ve WiFi 802.11ac Mimo bağlantı özelliklerine sahip.

Jade Primo 8MP ön kamerasının yanında USB Type-C bağlantı noktası ile Windows 10 Mobile Continuum teknolojisini de destekliyor. Fakat Orange Portekiz tarafından ön sipariş listesine eklenen cihazla birlikte Continuum Dock ünitesi ve diğer aksesuarların kutu içeriğine dahil olup olmadığı konusunda şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Yüksek fiyatına rağmen umarız Acer’ın bu ilk Windows 10 Mobile amiral gemi akıllı telefonu Jade Primo, Microsoft’un da dahil olduğu pazarda rekabet gücünü artırır.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...kiz-uzerinde-on-siparise-sunuldu-h215450.html
 


Emre

Üye
Parasıyla rezil olmak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir telefon.
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Yok artık ben mi yanlış görüyorum yoksa 614.99 € mu yazıyor ? Bu Acer neyine güveniyor acaba...
 


Üst Alt