nikenroll.kz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamam kardeşim. O "_" işareti çıkana kadar hata vermiyorsa genelde sorun hdd de oluyor. Ama bios a gir bak orada da parçaları görebilirsin.Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar . Su an bizde saat 2:15 yarin hdd yi kontrol ederim
Kesinlikle kardeşim haklı. Bilgin yoksa bırak servise gönder direk ben böyle anlatıyorum ama benim de elimde az patlamadıbilgin yoksa kendi başına iş yapma kendimden biliyorum
AynenKesinlikle kardeşim haklı. Bilgin yoksa bırak servise gönder direk ben böyle anlatıyorum ama benim de elimde az patlamadıBana güvenme derim
şimdi hdd yok ya pcde sistemde yok yani. bilgisayar açılınca açcak sistem arıyor ama yok napsın garip seni üstteki yazıyla uyarıyor. bi flasha ubuntu kubuntu linux mint vs kur başka pcde. sonra flashı pcye tak açılırken f12 f8 (artık senin biosun tuşu neyse) bas ve ordan flashı seç. bak bakalım usbyi tanıyıp ubuntu çalışcak mı? eğer çalışırsa sorun hdddir diyebilirsin yada hdd girişiarkadaslar elimden geldigince kurcaladim simdide pc acilirken "NO BOOTABLE DEVICE -- INSERT BOOT DISK AND PRESS ANY KEY" yazisi cikiyor hdd'yi cikarip taktim ama hala ayni hatayi veriyor?
bende bi tane windows 7 cd'si var onu takiyorum kurulum basliyor starting windows yazisindan sonra ekran siyah oluyor ve oylece kaliyorşimdi hdd yok ya pcde sistemde yok yani. bilgisayar açılınca açcak sistem arıyor ama yok napsın garip seni üstteki yazıyla uyarıyor. bi flasha ubuntu kubuntu linux mint vs kur başka pcde. sonra flashı pcye tak açılırken f12 f8 (artık senin biosun tuşu neyse) bas ve ordan flashı seç. bak bakalım usbyi tanıyıp ubuntu çalışcak mı? eğer çalışırsa sorun hdddir diyebilirsin yada hdd girişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?