Acer Aspire R14 Türkiye’de Satışa Sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Acer Aspire R14 Türkiye’de Satışa Sunuluyor
Intel işlemciler, 12GB’a kadar bellek ve entegre veya NVidia GeForce 820M grafiklere sahip Acer Aspire R14 Türkiye’de satışa sunuluyor.



Acer’ın, çeşitli dizüstü bilgisayar ve tablet çalışma modları arasında geçiş yapabilen, ince ve hafif dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Aspire R 14 Türkiye’ye geliyor! Dört farklı modda kullanılabilen R14, geleneksel dizüstü bilgisayar tasarımından vazgeçmek istemeyen ama daha fazla seçenek ve esneklik isteyen kullanıcılar için tasarlandı.

Acer Aspire R14 oyun oynama, paylaşma, görüntüleme veya çalışmayı kolaylaştırır. İnce tasarımı verimlilik ve eğlence ihtiyaçları için dört farklı moda kolayca geçiş sağlayan benzersiz bir 360 derece çift dönüşlü bir destek barındırır– dizüstü bilgisayar, pad, ekran veya V modu.




  • Dizüstü bilgisayar modu – çalışma ve üretkenlik için en verimli yol; klavyenin fazla kullanıldığı durumlar için idealdir.
  • Ekran modu – film izlemek için ekranı yakınlaştırır; aynı zamanda büyük bir fotoğraf çerçevesi gibi de kullanılabilir.
  • V modu(^) – uçaklardaki katlanan koltuk tepsileri veya mutfak tezgahları gibi küçük alanlar için mükemmeldir.
  • Pad modu – bilgisayarınızı tablet olarak kullanabileceğiniz bu mod; internette gezinmek, oyunlar oynamak ve bilgi paylaşımı içindir.

Acer’ın yaratıcı 360 derece çift dönüşlü destek tasarımı sallantısız bir dokunmatik deneyim için esneklik ve gücün mükemmel bir kombinasyonunu sağlayarak modlar arasında değişimi kolaylaştırır. Güçlü çinko alaşım ve yumuşak kauçuktan üretilen bu cihaz, dayanıklılık ve kusursuz dokunma direnci sunar. Ek olarak, destek tasarımı dizüstü bilgisayar modunda kapağın çerçeve ve kapak arasında hiç boşluk bırakmadan tümüyle düz bir şekilde yatırılabilmesine imkan verir. Ekranın tümüyle düz bir şekilde yatırılabilmesiyle ortak çalışma ve paylaşımlar daha kolay yapılabilir.



Tablet modunda, ekran ters çevrilebilir ve çerçevenin üzerinde tümüyle düz olarak yatırılabilir. Dizüstü bilgisayar ekran modunda kullanılırken, destek tüm sistemi hafifçe yükselterek klavyenin masaya veya başka bir yüzeye temas etmesini önler. Rahat kullanım için, R 14’teki görüntü ve sesler modlar değiştirildiğinde kanalları otomatik olarak döndürür, böylece görseller ve sesler her zaman doğru yöne aktarılır.

R 14 güçlü performans için bir 14” HD (1366 x 768) ekran, Pentium, Core i3, i5 veya i7 işlemciler dahil olmak üzere çeşitli işlemciler ve 12GB’a kadar bellek barındırmaktadır. Bazı modeller görselleri genel olarak zenginleştirmek ve oyun performansını arttırmak için NVidia GeForce 820M grafiklerini sunmaktadır. Geniş 500GB veya 1TB sabit sürücüler dosyalar, fotoğraflar ve videolar için bol bol depolama alanı sağlar.




Acer Aspire R14 Türkiye’de Satışa Sunuluyor - MaxiCep
 


Üst Alt