ThE VeNoM
Üye
-
Konu Sahibi
-
flas bellegin ne gibi bir drıveri olabilir ki. ? win7 yükledim olmadı yinee.. buu usb sorunundan kurtulamadım
Konu güncell Cevap... PLS.
çokk bakındımm ama usb driverini felan bulamdımm ben ayrıca web cam'i de kuramdımm kendii sitesinden indirmeme rağmenn :S neysee yazıların içn tskkler.
ya ben bu bilgisayarı gittigidiyordan aldım . geldiğinde usb çalışıyormu diye bakmadım ama bilgisayarıma girince kamera gözüküyordu. format attıkdan snra böyle olduu ama 3-4 farklı xp kurdum düzelmedi win7 kurdum olmadı. biosu güncelledim gene olmadı usb diski arka tarafa taktıgımda bilinmeyen aygıtt uayrusını alıyorum işte usb lerden birinin çalışmadıgından dolayı vsv vs gidiyor.
ankartın modelini bilmiyorum Acer Aspire 5100 BL51 kamerada marka yazmıyor. programı acer orbitcam.
Everest Ultimate programını temin ederek Anakartınızın modeline bakın. Ayrıca acil satılık ilanlarında ki Laptopların arızası olabiliyor. Öyle görünüyor ki ikinci el bir Laptop aldınız. Ayrıca Laptopta birden fazla USB 2.0 girişi mevcut mu? Eğer mevcut ise bu portlara takarak deneyin. Ayrıca USB Portuna güç gitmiyor da olabilir. Bu yüzden dediğim gibi fazladan USB Portu mevcut ise buna takarak tekrar deneyin.
Everest Ultimate programını yükledim Anakartın modeline baktıgımda acer aspire 5100 diyor bitek. anakart kimligi yok. firma adı acer. 3 tane usb girisim var 2 si 2.0 biri 1.0 1.0 taktıgımda çıkarlabilir dissk olarak görüyor 2.0 taktıgımda bilinmeyen aygııt olarak okuyor.
birde bişey farkettim 2.0 lardan birisi çalışmıyorr galibaa mosun isıgı bile yanmıyor.. flasıda oraya takıyordum bilinmeyen aygıtı o usb girişi veriyor 1.0 ile diğer 2.0 çıkarılabilir disk olarak gozukuyor.
çözüm yokmuu bu durumaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?