ACER AS 7738G Windows7 64-bit sürücüler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecuut

ecuut

Üye
    Konu Sahibi
ACER AS 7738G Windows7 64-bit sürücüler
merhaba arkadaşlar,
laptopu daha 2 gun once aldım, fakat sanırım performans kullanamıorum çnkü bendeki 64 bit ama acerın bazı programları task managerdan bakıldıında 32 bit gözüküo, acerın kendi sitesinden bile win7 64 bit için sürücülerin tamamı yok, açıkçası pek de bilgili değilim bu konularda yardımcı olursanız sevinirim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sisteminizi yeniden kurmanızı ve Windows Se7en Ultimate 32Bit işletim sistemi yüklemenizi tavsiye ediyorum.

Bütün işletim sistemine ait sürücüler mevcuttur.

Notebook > Aspire > Aspire 7738G geliniz.
Operating System' den işletim sistemini seçiniz.
Language' den de Sürücülerin dilini seçiniz. Bukadar...

ecuut

ecuut

Üye
    Konu Sahibi
ilgi için teşekkür ederim, laptopun içinde ztn win7 64 bit işletim sistemi kurulu, ama lmanager gibi bazı uygulamalar 32 bitte çalışıo task managerdan bakınca, 64lüklerini arattım ama sonuca varamadım bir de sizin verdiiniz linkten bakıcam tekrar teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

o da ztn acerın kendi sitesiymis, ordan yeterli sey bulamadım, fingerprint bile zipten acılında duraksıyo, galipa bi bilene gostermek gerekicek =)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Rica ederim...

Aldığınız üründe büyük ihtimalle Windows 7 Home Edition yüklüdür. Size önerim işletim sisteminizi Ultimate' e yükseltmeniz. Windows 7 Ultimate 64Bit işletim sistemini Google' da ararsanız bulursunuz zaten :) Ayrıca illa 64Bit kullanmak zorundamısınız ? Belirlik programlar 64Bit' de çalışabilir ama bazıları çalışmaz (çoğunluk) bence 32Bit Ultimate yaparsanız program yönünden sıkıntı yaşamazsınız.

ecuut

ecuut

Üye
    Konu Sahibi
home premium yuklu yok değiştirmem ztn bu haliyle kafam karışıo ultimate falan sonra iice dağılırım =) tamam peki çok saolun ama bi sorum daha var fingerprint sürücüsünü yükleyemiorum :s

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
FingerPrint Bulunan kurulum dosyaları işinize yarıyabilir. Deneyip buraya olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt