Acer 5735 pc hic acilmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dejavu27_

Üye
    Konu Sahibi
Acer 5735 pc hic acilmiyor.
Arkadaslar baslikta dedigim gibi laptopum hic acilmiyor. Ben sistemi biraz yeniledim degisenler: islemci core2duo 2.0 ghz di core2duo 2.53 ghz yeni islemci takildi,ram 2gb di ilave 2gb daha eklendi 4gb ram oldu,fan bozuktu yeni fan takildi. Ben bu halde pc'yi 2 ay kullandim hicbi sorun cikmamisti ta ki gecen gune kadar gece kapattim sabah aciym dedim powera bastim hicbir tepki olmadi, batarya cikarip direk sarj kablosunu baglayip powera bastim cat aldi o gun kullandim(bataryasini da taktim geri) gece yine kapadim sabah acayim dedim yine tik yok ama bu sefer hicbir turlu tik yok yani batarya cikardim beklettim oyle biraz yok yani, kabloyu takinca sadece sarj isigi yaniyo baska hixbir isik ses falan yok bos kutu gibi.. Birde power dugmesi 8 9 ay once tamir edildi acmak icin yarim saat ugrasirdim ( dugmeye basip durarak ) Tam sinav zamani oldu bu da arastirma yapmam gerekiyo lutfen bilen biri acil yardimci olsun.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yıne dugmeden olabılır..
Ama genel gorunuste anakartta sorun var gıbı... Teknık servıse gotur.. :oke:

dejavu27_

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi bitti 1.5 yil once.. acerin servisine goturcegime zaten kendim acarim/blgciya goturrum kardes ya benim anlayabilcegim bir yol var mi anakart icin ozellikle birde anakart yeni cpu yu falan desteklemeseydi 2 ay kullanamazdim degil mi ya da olabilir mi :/

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
calısmayan pc den bırsey ogrenemeyız..
Teknık servısın cesıtlı arıza tespıt aletlerı felan var onlarla bulurlar heralde...

dejavu27_

Üye
    Konu Sahibi
Anladim..son bisey sorcam kafani sisirmiyim seninde.. İlk acilmadiginda bataryayi cikarip denemistim o zaman hemen acilmisti anakartta sorun olsaydi acilir miydi yine de yoksa yine tus mu gitti.. Saolasin simdiden.:o

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tuş gitmiş olabilir.
aç kasasını bir bak..
tuştan değilse kabloları felan iyice bir kontrol et. çarpma düşme olduysa çıkmış olabiir.

eger hiç bir sorun yoksa anakarta baktırmak lazım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...